ADDvision: Vi er rådgivere. I stedet for sælgere

ADDvision: Vi er rådgivere. I stedet for sælgere

Ekspertise. Rådgivning. Tillid. Tid. Det er det, vi gerne vil give vores kunder.
Friheden og mulighederne ved at kunne regne med at ens samarbejdspartner bare kan dét der og mere end løfter opgaven. Bevidstheden om, at vi har integritet nok til at give dig det bedste råd for din virksomhed … i stedet for dét, vi tjener mest på. Tilliden til, at løsningerne fungerer optimalt. Tillid til, at du kan regne med os og få fat i os, når du har brug for det. Og tiden til at fokusere på din virksomhed – fordi vi har styr på din IT og dine systemer.

Vi har over 30 års erfaring inden for lagerstyring, økonomistyring og IT-drift – og med forretningsforståelse, optimering og automatisering. Vi tillader os derfor at kalde os selv for eksperter. Samtidigt ved vi, at et succesfuldt projekt kræver et solidt grundlag, en helstøbt metode – og en perfekt projektledelse. Du bliver sikret den bedste kvalitet til den aftalte tid, fordi vi tager fornuftig hånd om tid, ressourcer og kvalitet. Vores erfaring og metoder får projektet i mål, involverer ledelsen og medarbejderne optimalt og giver samtidig en sikker styring af risici og økonomi. Derfor kan du sammen med os være sikker på at få leveret kvalitetsløsninger.

I et samarbejde med ADDvision møder du nærværende mennesker, der er i spidsen på de teknologiske områder, og som samtidigt hylder nogle lidt gammeldags dyder. Ansvar, punktlighed, integritet og service er grundpillerne i vores virksomhed og vores forhold til kunderne. Fokus, engagement og respekt præger vores daglige samarbejde med dig, kunden. Vi har arbejdet med IT hele vores karriere og er ærekære og stolte af det. Ikke blot på egne vegne, men også på vores kunders.

Rådgivning i øjenhøjde

Rådgivning i øjenhøjde

Er det kun de største spillere på det danske erhvervsmarked, der skal have solid strategisk og taktisk rådgivning, før de træffer beslutninger om virksomhedens systemer?

Det synes vi ikke. Derfor rådgiver vi, i stedet for at sælge løs.

Hos ADDvision er vi forretningskonsulenter, managementkonsulenter, systemarkitekter, projektledere og teknologiske eksperter. Du får glæde af hele erfaringsgrundlaget på over 30 år – hvor vi har rådgivet om processer, workflows, teknologi, optimering, integrationer, automatisering, effektivitet og forretningsudvikling – som kunde hos os. Du kan endda få en gratis smagsprøve på vores rådgivning ved en indledende online dialog eller over en kop kaffe hos os.

Vi har udviklet og leveret til nogle af de største i verden, til nogle af de mest specialiserede i Danmark og det offentlige Danmark … ERP-løsninger, integrationer, WMS, IT-Infrastruktur, hosting, outsourcing, serviceaftaler, rådgivning m.m. Vores helt store styrke er, at vi forstår tankegangen, DNA’et og forretningen i de driftige og dygtige virksomheder – især de, der udgør Danmarks rygrad: SMV’erne. Mange små og mellemstore virksomheder i Danmark har vakt opsigt globalt med deres produkter og resultater. Det gør de, fordi de er originale, visionære og tilpasningsdygtige. Og udnytter, at danskere er nogle af de mest it-udviklede og digitaliserede i verden.

IT-Opgaver uden overraskelser

Der findes ikke kun én måde at løse en IT-opgave på, og derfor er det vigtigt at få afstemt rammer og prismodel for at undgå overraskelser, især med hensyn til pris og garanti. Tvivlen opstår typisk, hvis løsningen ikke fungerer helt som forventet og/eller prisen er blevet højere, end det første estimat … hvad er der så aftalt? Hvad var med i prisen? Læs mere om fastpris og estimat her

Implementering i øjenhøjde

Vi ved, at IT-løsninger skal udarbejdes i tæt samarbejde med kunden. Kunden skal være en aktiv deltager i hele forløbet og ikke blot fungere som en udstikker af en statisk kravspecifikation. Dette giver en gennemsigtighed, der sikrer, at udfordringer bliver adresseret hurtigt og garanterer den nødvendige inddragelse af kunden i hele processen. Samtidig giver det sikker styring af risici og økonomi, samt den optimale ledelsesinvolvering. Læs mere om implementering i øjenhøjde her

Vi møder dig, der hvor du er, og kan fortælle dig – i en ligeværdig snak i øjenhøjde – hvordan du og din virksomhed bedst kommer videre med teknologien, så den skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Perfekte ERP-Projekter med erfaren projektledelse

Hos nogle IT-udbydere er der mulighed for at fravælge projektledelse. Der er også nogle kunder, der tænker, at de kan spare på projektets totalpris ved at fravælge ”projektledelse”. Det er ikke en mulighed hos ADDvision. Og det er der en helt enkel grund til. Det er fordi vi ved, hvad der sker, når man undervurderer værdien af en projektleder. Projektlederen er ikke en tilføjelse, efter vi har regnet på, hvor mange kodetimer, der skal til – projektlederen er en del af kernen i det samlede projekt. Det her, er hvad der går galt stort set hver gang, når der ikke er en erfaren projektleder på et IT-projekt:

 • Der er alt for lidt styr på projektet. Helt basalt, hvem skal gøre hvad hvornår. Der er ingen struktur for processerne.
 • Ressourcerne bliver ikke kanaliseret derhen, hvor de skal være for at nå i mål.
 • Der er ikke allokeret de rigtige ressourcer til opgaverne.
 • Der er ingen risikostyring. Ingen, der løfter blikket, ser fremad, spotter potentielle problemer og løser dem, inden de bliver for store.
 • Der er ingen scope management. Ingen, der sørger for, at omfanget af projektet ikke løber løbsk. En konkret styring af ”det var dét, vi aftalte – hvis vi vil noget mere, hvad gør vi så?”

Læs mere om perfekte ERP-projekter med erfaren projektledelse her

Tid – den nye værdi, alle efterspørger

Tid – den nye værdi, alle efterspørger

Hvad er det, du altid har for lidt af? Hvad ville du gerne bruge bedst muligt?

Tid. Mere tid. Resultater til tiden. Aftaler til tiden. At løse opgaverne hurtigere – at hjælpe kunderne hurtigere. At nå mere. Og at nå det rigtige.

Tid er den værdi, de fleste efterspørger. Vi holder af at være effektive og sikre en god bundlinje. Tid er en af de vigtigste faktorer for at noget kan lykkes. Hver gang vi er tvunget til at vente på noget eller nogen, er vi mindre succesrige. Fordi vi ikke kan servicere vores kunder. Eller fordi vi ikke kan udnytte en fantastisk mulighed. Eller fordi forsinkelser på arbejdet gør, at vi får meget mindre tid med familie, børn og venner.

Det er et klart mål for os i et samarbejde med dig – at give dig mere tid. Tid til at være succesrig på jobbet. Tid til at udvikle dine og virksomhedens muligheder. Og selvfølgelig også skøn fritid.

Det viser sig eksempelvis i, at vi er hurtige til at løse opgaverne rigtigt – og at vi altid holder deadlines.  Løfter bliver holdt. Vores rådgivning, vores løsninger og vores totalkompetence inden for IT giver dig bedre tid til at drive din forretning med succes.

Vi giver dig simpelthen bedre IT-løsninger. Og bedre tid.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

ADDvision ligger i Herlev og er etableret i 2000. Vi er glade for, at du kontakter os! Har du spørgsmål om vores virksomhed eller vores produkter og ydelser? Eller vil du gerne have et uforpligtende møde? Skriv, eller ring – og lad os tale sammen.

I slutningen af 2022 er vi blevet en del af Microdata. Læs mere om Microdata her

Per Steen Jensen

Per Steen Jensen
Senior Løsningsarkitekt – ERP
Skriv til Per 

Peter Fløe Wium

Peter Fløe Wium
Senior Løsningsarkitekt – ERP
Skriv til Peter 

Frederik Pedersen
Senior IT-arkitekt
Skriv til Frederik 

Henrik Gulløv
Projektchef – ERP
Skriv til Henrik 

Troels Hessenschmidt
Projektchef – ERP
Skriv til Troels 

Kontakt

Kontakt

Vi vil gerne tale med dig – og vi vil gerne rådgive dig. Ring eller skriv, når du vil høre mere om, hvordan vi kan give dig bedre tid og bedre resultater. Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor du både kan få et par umiddelbare råd til din IT-situation – og høre mere om, hvad vores produkter, ydelser og løsninger kan gøre for dig.

ADDvision ApS

Lyskær 9B
DK-2730 Herlev

Tlf: 44 53 03 33
Fax: 44 53 40 33
info@addvision.dk

CVR: 21356344

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af ITBranchen

Har du brug for support – læs mere om hvordan du kommer i kontakt med vores supportteam her

logo_160
Tilfredse kunder

Tilfredse kunder

Vi måler vores succes på graden af tilfredshed hos vores kunder. Her ser du et udpluk af vores tilfredse kunder. Klik og læs om, hvilke løsninger de valgte, hvorfor de valgte dem – og hvad de har fået ud af dem.

Nyheder, artikler, seminar og blog

Nyheder, artikler, seminar og blog

Vil du arbejde hos os? Så læs her #jobhosaddvision

Vil du arbejde hos os? Så læs her #jobhosaddvision

Vi er et mindre firma – og stolte af det. Det er nemlig et bevidst valg.

Hos os kan du få en karriere, hvor du føler, at dit job giver mening. Vi er superdygtige på teknologi og forretningsprocesser. Vi er tæt på kunderne og løser deres problemer. Dét, vi lover, holder vi – så medarbejderne står aldrig i en ubekvem situation over for kunderne. Folk får og tager ansvar … og der er ultrakort beslutningsvej. Uanset stilling, får du indblik i mange ting, du arbejder alsidigt og får lov at være proaktiv.

#addvision #nytjob #gladhverdag #skarppåteknologi #effektiveløsninger #tilfredsekunder #arbejdimindrevirksomhed #mindrestressmerearbejdsglæde 

Vores kultur præget af medarbejdere med stor faglig kompetence, der bliver udlevet gennem vores værdier: fokus, engagement og respekt. Strukturen hos ADDvision er flad, omgangstonen er uformel og venlig – og arbejdsklimaet præget af en god holdånd, hvor vi samarbejder og støtter hinanden.  

NB:  ADDvision er vokset, så meget, at vi har valgt at sælge vores hyggelige ejendom i Herlevs gamle håndværkerkvarter. Vi benytter sommerferien til at flytte til større lokaler med god plads til alle nye kolleger og til fortsat vækst.  Læs mere her

Ledige jobs hos ADDvision

Citater fra ADDvision-medarbejdere 

 

”Jeg oplever ansigt til ansigt, at jeg gør en forskel, at jeg løser problemet – og at kunden ikke barer farer vild i en kæmpevirksomheds stive forretningsgange.” 

 

”Her er et stort element af hygge og medarbejderpleje – en af vores kolleger er køkkenchefen, der dagligt tilbereder varieret frokost, snacks, kager, frugt. Løbende i året er der events for os og familien. Og der er altid plads til en snak. Vi kender jo nemlig hinanden.” 

 

”Her må man gerne være over 45. Vi har en bred aldersfordeling – og respekt for viden og erfaring hos medarbejdere med en vis alder. Der er også respekt for, hvad unge medarbejdere bringer til bordet. Vi udnytter fordelene ved alle aldre.” 

 

”Det første, der falder mig ind om min hverdag hos ADDvision er, at det er megafede kolleger! Jeg er simpelthen megaglad for at være her, vi har det bare godt og der er god stemning.” 

 

”Som medarbejder med nylig erfaring fra et stort IT-firma er det fedt at se forskellen: Her får kunderne kortere ventetid i forhold til at få løst deres opgaver, der er bedre overblik og mere styr på tingene og processerne. Det gør noget for min medarbejdertilfredshed og faglige stolthed.” 

Vi har tid til dig

Når vi ikke har ledige stillinger opslået, giver vi os altid tid til at høre fra og læse om interessante kommende medarbejdere. Det er helt enkelt – skriv til info@addvision.dk og fortæl os om dine jobønsker og hvorfor du gerne vil have et job hos ADDvision. Måske tager vi et online møde og finder ud af, om kemien er der. Måske skal vi lige se dit cv … og måske er der ikke noget job i udsigt – men så har vi skabt kontakten til en anden gang.

Med et job hos ADDvision kan du arbejde med disse typer af opgaver:

 • Seniorkonsulent/Projektleder –  du har ansvaret for de større opgaver og projekter og binder ressourcerne sammen hos ADDvision og vores kunder. Du sikrer, at vi leverer IT-løsninger af høj kvalitet til tiden. Vores projektmetoder er som udgangspunkt agile og vælges ud fra opgave og kundetype.
 • ERP-Udvikler – du specialiserer sig inden for løsninger, der bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Dynamics C5 og Microsoft XAL-platformen. Kendskab til nyeste teknologier og muligheder er en naturlig del af jobbet.
 • ERP-Forretningskonsulent – du er brobyggeren mellem kundens forretning og vores ERP-løsninger. Din primære rolle er at afdække kundens forretningsmæssige behov og sikre, at behovene bliver definerede, afstemt og løst hos kunden. Kendskab til nyeste versioner og muligheder er en naturlig del af jobbet.
 • IT-infrastruktur- og driftsspecialist – du sikrer sammenhængen i kundernes IT og implementerer de bedste it-infrastrukturløsninger in-house hos kunden. Det kan være fysisk eller cloud eller som en kombination af begge – og du tager ansvar for, at løsningerne kører og optimeres løbende. Kendskab til nyeste teknologier og muligheder er en naturlig del af jobbet.

Arbejdspladsen er mere spændende, når det praktiske er i orden

 • Attraktiv lønpakke og god pensionsordning
 • Efter kun 3 måneders ansættelse er du med i en pensionsordning, der bl.a. indeholder sygeforsikring af medarbejderne, så du f.eks. kan få hurtig hjælp under sygdom og skader.
 • Hos ADDvision tilbyder vi frisk morgenbrød, ligesom lækker frugt er en naturlig del af personaleplejen. Vores frokostordning består af sund og varieret mad lavet af vores madmor, som vi nyder i fællesskab.
 • ADDvisions kontor er indrettet i lyse og moderne, indbydende lokaler med røgfrit miljø. Når vejret tillader det, er der endvidere mulighed for at nyde frokosten i vores hyggelige have.

 

Klik på et af billederne for at se vores nyrenoverede lokaler

Hverdagen på arbejde hos ADDvision

Hos os er både de faglige niveauer og ambitionerne høje, og derfor lægger vi stor vægt på work-life-balance. Vi har (med behørigt hensyn til kunderne) fleksible arbejdstider, og holder du af faste hjemmearbejdsdage, kan vi også finde ud af det.

Vi bor i et hus i det rolige gamle håndværkerkvarter i Herlev med stor grøn have, egern og terrasser. Der er gode og gratis parkeringsforhold, vi ligger 400 meter fra Herlev station, og der er masser af indkøbsmuligheder lige i nærheden.

Mange af vores medarbejdere har en alder, hvor familielivet med børn naturligt prioriteres – og det skal der selvfølgelig være plads til. Børn er også velkomne på kontoret, hvis det en dag kniber med at få pasningen på plads.

Fordi vi ofte er ude hos kunderne, når vi løser opgaverne, er det vigtigt for os med løbende sociale arrangementer, så vi nærer sammenholdet og hyggen. Det kan være med og uden familien, og det er en blanding af fysiske og kulturelle aktiviteter og rejser. Som eksempler på vores arrangementer kan nævnes: Teater- og biografture, fægteskole, julebingo, gokart-race, DHL-stafet, kokkeskole samt teambuilding-ture til Island, Sverige, Rom, Prag, London, Berlin, Dublin og Barcelona.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send