At samarbejde med ADDvision

At samarbejde med ADDvision

Tid. Tillid. Ekspertise. Det er det, vi gerne vil give vores kunder. Friheden og mulighederne ved mere tid. Tilliden til, at løsningerne fungerer optimalt – at du kan regne med os og få fat i os når du har brug for det. Og ekspertise. Vi har over 20 års erfaring inden for lagerstyring og økonomistyring, samt mere end 10 års erfaring inden for it-drift. Vi tillader os derfor at kalde os selv for eksperter inden for vores forretningsområder, og i et samarbejde med os kan du derfor være sikker på at få leveret kvalitetsløsninger.

I et samarbejde med ADDvision møder du mennesker, der er i spidsen på de teknologiske områder, og som samtidigt hylder nogle lidt gammeldags dyder. Ansvar, punktlighed og service er grundpillerne i vores virksomhed og vores forhold til kunderne. Fokus, engagement og respekt præger vores daglige samarbejde med dig, kunden. Vi har arbejdet med IT hele vores karriere og er ærekære og stolte af det. Ikke blot på egne vegne, men også på vores kunders.
Vi ved, at et succesfuldt projekt kræver et solidt grundlag og en helstøbt metode, der tager fornuftig hånd om tid, ressourcer og kvalitet. For at sikre den bedste kvalitet til den aftalte tid anvender ADDvision en kombination af Microsoft SureStep projektmetoden og den agile udviklingsmetode SCRUM. Det giver både den agile fleksibilitet som får projektet i mål. Samtidig giver det sikker styring af risici og økonomi, samt den optimale ledelsesinvolvering.

Tid – den nye værdi

Tid – den nye værdi

Hvad er det, du altid har for lidt af? Hvad ville du gerne bruge bedst muligt?

Tid. Mere tid. Resultater til tiden. Aftaler til tiden. At løse opgaverne hurtigere – at hjælpe kunderne hurtigere. At nå mere. Og at nå det rigtige.

Tid er den værdi, de fleste efterspørger. Vi holder af at være effektive og sikre en god bundlinje. Tid er en af de vigtigste faktorer, for at det kan lykkes. Hver gang vi er tvunget til at vente på noget eller nogen, er vi mindre succesrige. Fordi vi ikke kan servicere vores kunder. Eller fordi vi ikke kan udnytte en fantastisk mulighed. Eller fordi forsinkelser på arbejdet gør, at vi får meget mindre tid med familie, børn og venner.

Vores stærkeste mål, hvis du vælger at samarbejde med os, er at give dig mere tid. Tid til at være succesrig på jobbet. Tid til at udvikle dine og virksomhedens muligheder. Og selvfølgelig også skøn fritid.

Det viser sig eksempelvis i, at vi er hurtige til at løse opgaverne rigtigt – og at vi altid holder deadlines.  Løfter bliver holdt. Vores rådgivning, vores løsninger og vores totalkompetence inden for IT giver dig bedre tid til at drive din forretning med succes.

Vi giver dig simpelthen bedre IT-løsninger. Og bedre tid.

Ledelse

ADDvision er en ejerledet virksomhed, der ligger i Herlev og er etableret i 2000 af den ledelse, du ser her. Vi er glade for, at du kontakter os! Har du spørgsmål om vores virksomhed eller vores produkter og ydelser? Eller vil du gerne have et uforpligtende møde?
Skriv, eller ring – og lad os tale sammen.

Per Steen Jensen

Per Steen Jensen
CEO & Partner
Skriv til Per 

Peter Fløe Wium

Peter Fløe Wium
CTO & Partner
Skriv til Peter 

Frederik Pedersen
Supportchef & Partner
Skriv til Frederik 

Henrik Gulløv
Projektchef & Partner
Skriv til Henrik 

Troels Hessenschmidt
Innovationschef & Partner
Skriv til Troels 

Kontakt

Kontakt

Vi vil gerne tale med dig – og vi vil gerne rådgive dig. Ring eller skriv, når du vil høre mere om, hvordan vi kan give dig bedre tid og bedre resultater. Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor du både kan få et par umiddelbare råd til din IT-situation – og høre mere om, hvad vores produkter, ydelser og løsninger kan gøre for dig.

ADDvision a/s

Kantatevej 26B
DK-2730 Herlev

Tlf: 44 53 03 33
Fax: 44 53 40 33
info@addvision.dk

CVR: 25189620

Tilfredse kunder

Tilfredse kunder

Vi måler vores succes på graden af tilfredshed hos vores kunder. Her ser du et udpluk af vores tilfredse kunder. Klik og læs om, hvilke løsninger de valgte, hvorfor de valgte dem – og hvad de har fået ud af dem.

Nyheder, seminar og blog

Nyheder, seminar og blog

Job, karriere og hverdag

Job, karriere og hverdag

Lige nu søger vi nye kolleger

Få nye udfordringer. Få job hos ADDvision

Vi har tid til dig

Når vi ikke har ledige stillinger opslået, giver vi os altid tid til at høre fra og læse om interessante kommende medarbejdere. Det er helt enkelt – send dit CV til info@addvision.dk og fortæl os om dine jobønsker og hvorfor du gerne vil have et job hos ADDvision.

Tag dig tid til os

Her kan du læse en hel del om, hvem vi er, hvad vi har brug for og hvordan det er at arbejde hos ADDvision.
Tag dig tid til det alt sammen – så kan du bedre se, hvordan du passer ind.

ADDvision har et bredt forretningsfokus. Vi implementerer ERP-løsninger fra Microsoft, vi udvikler egne lagerstyringsløsninger og vi driver eget hostingcenter. Og vi er totalleverandør af hardware-, software- og driftsløsninger til både store og små danske og internationale kunder.

Derfor kan du hos os få en karriere, hvor du er sikker på at arbejde med de nyeste teknologier. Føle, at dit job giver mening. Arbejde sammen med nogle af de bedste hoveder i branchen, og være med til at gøre en forskel. Vi skaber et inspirerende miljø for de dygtigste konsulenter i branchen, så vi sammen kan udvikle de bedste IT-løsninger til vores kunder.

Med et job hos ADDvision kan du arbejde med disse typer af opgaver:

 • Seniorkonsulent/Projektleder –  du har ansvaret for de større opgaver og projekter og binder ressourcerne sammen hos ADDvision og vores kunder. Du sikrer, at vi leverer IT-løsninger af høj kvalitet til tiden. Vores projektmetoder er som udgangspunkt agile og vælges ud fra opgave og kundetype.
 • ERP-Udvikler – du specialiserer sig inden for løsninger, der bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Dynamics C5 og Microsoft XAL-platformen. Kendskab til nyeste teknologier og muligheder er en naturlig del af jobbet.
 • ERP-Forretningskonsulent – du er brobyggeren mellem kundens forretning og vores ERP-løsninger. Din primære rolle er at afdække kundens forretningsmæssige behov og sikre, at behovene bliver definerede, afstemt og løst hos kunden. Kendskab til nyeste versioner og muligheder er en naturlig del af jobbet.
 • IT-infrastruktur- og driftsspecialist – du sikrer sammenhængen i kundernes IT og implementerer de bedste it-infrastrukturløsninger in-house hos kunden. Det kan være fysisk eller cloud eller som en kombination af begge – og du tager ansvar for, at løsningerne kører og optimeres løbende. Kendskab til nyeste teknologier og muligheder er en naturlig del af jobbet.

Vi lever vores værdier – ellers er det jo bare snak

ADDvision bygger hverdagen og forretningen på vores tre værdier: fokus, engagement og respekt. Værdierne udleves dagligt i vores arbejde.

 • Fokus: Vi koncentrerer vores indsats om – til stadighed – at definere, udvikle og levere professionelle ydelser af høj kvalitet inden for vores fokusområder.
 • Engagement: Vi udvikler løsningerne i tæt samarbejde med kunden. Det skaber synergi og værdi for kunden.
 • Respekt: Vi stræber efter at opnå anerkendelse og respekt ved kontinuerligt at levere løsninger af meget høj kvalitet til tiden – og at have langvarige relationer til vores kunder.

Værdierne betyder, at din hverdag hos os giver dig:

 • Tid til personlig udvikling og frirum til at træffe egne beslutninger.
 • Gode kolleger, der giver en hånd med, når det behøves, og som interesserer sig for dig som menneske.
 • Ordentlige arbejdsforhold med styr på regler, løn, pension, personalegoder, osv. Alt det, du forventer hos en virksomhed, har vi naturligvis på plads.

Værdierne betyder også, at vi stiller krav

 • Du leverer varen – både i form af dedikation, entusiasme og professionalisme.
 • Du hører til blandt de allerbedste på dit felt og er villig til at yde en ekstra indsats for at komme i mål til tiden.
 • Du er kundeorienteret og sætter kunden i centrum i alt, hvad du gør. Du ser tingene fra deres side af bordet og kombinerer med din professionelle indsigt. Du tager ansvar, så kunden får den bedst mulige løsning.
 • Du er teamspiller, der behandler dine kolleger lige så godt, som du selv forventer at blive behandlet. Du hjælper, når der er brug for det, og spørger, når du er i tvivl.
 • Du har lyst til og mod på at prøve nyt og udvikle dig løbende.

Vores kultur og arbejdsplads

Vores kultur præget af medarbejdere med stor faglig kompetence, der bliver udlevet gennem vores værdier: fokus, engagement og respekt. Strukturen hos ADDvision er flad, omgangstonen er uformel og venlig – og arbejdsklimaet præget af en god holdånd, hvor vi samarbejder og støtter hinanden.

Sociale arrangementer

Hos ADDvision vil vi være tæt på kunderne, og løsningerne udvikles ikke altid på kontoret, men ofte ude hos den enkelte kunde. Derfor har vi stort fokus på at skabe nogle rammer, der holder sammen på virksomheden gennem sociale og faglige arrangementer. Det sker bl.a. gennem vores medarbejderklub, “ADDvision Sports & Social Club”, der arrangerer en god blanding af kulturelle og fysiske aktiviteter. Som eksempler på vores arrangementer kan nævnes: Teater- og biografture, fægteskole, gokart-race, DHL-stafet, kokkeskole samt teambuilding-ture til Island, Sverige, Rom, Prag, Berlin, Dublin og Barcelona

Plads til både karriere og familie

Selvom både de faglige niveauer og ambitionerne er høje, lægger vi hos ADDvision stor vægt på work-life-balance. Mange af vores medarbejdere har en alder, hvor familielivet med børn naturligt prioriteres – og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor har vi fleksible arbejdstider, og børn er velkomne på kontoret, hvis det en dag kniber med at få pasningen på plads. Desuden har vi årlige arrangementer for ansatte og deres familier.

Klik på et af billederne for at se vores nyrenoverede lokaler

Arbejdspladsen er mere spændende, når det praktiske er i orden

 • Attraktiv lønpakke og god pensionsordning
 • Efter kun 3 måneders ansættelse er du med i en pensionsordning, der bl.a. indeholder sygeforsikring af medarbejderne, så du f.eks. kan få hurtig hjælp under sygdom og skader.
 • Hos ADDvision tilbyder vi frisk morgenbrød, ligesom lækker frugt er en naturlig del af personaleplejen. Vores frokostordning består af sund og varieret mad lavet af vores madmor, som vi nyder i fællesskab.
 • ADDvisions kontor er indrettet i lyse og moderne, indbydende lokaler med røgfrit miljø. Når vejret tillader det, er der endvidere mulighed for at nyde frokosten i vores hyggelige have.
Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send