Vil du arbejde hos os? Så læs her #jobhosaddvision

Vil du arbejde hos os? Så læs her #jobhosaddvision

Vi er et mindre firma – og stolte af det. Det er nemlig et bevidst valg.

Hos os kan du få en karriere, hvor du føler, at dit job giver mening. Vi er superdygtige på teknologi og forretningsprocesser. Vi er tæt på kunderne og løser deres problemer. Dét, vi lover, holder vi – så medarbejderne står aldrig i en ubekvem situation over for kunderne. Folk får og tager ansvar … og der er ultrakort beslutningsvej. Uanset stilling, får du indblik i mange ting, du arbejder alsidigt og får lov at være proaktiv.

#addvision #nytjob #gladhverdag #skarppåteknologi #effektiveløsninger #tilfredsekunder #arbejdimindrevirksomhed #mindrestressmerearbejdsglæde 

Vores kultur præget af medarbejdere med stor faglig kompetence, der bliver udlevet gennem vores værdier: fokus, engagement og respekt. Strukturen hos ADDvision er flad, omgangstonen er uformel og venlig – og arbejdsklimaet præget af en god holdånd, hvor vi samarbejder og støtter hinanden.  

NB:  ADDvision er vokset, så meget, at vi har valgt at sælge vores hyggelige ejendom i Herlevs gamle håndværkerkvarter. Vi benytter sommerferien til at flytte til større lokaler med god plads til alle nye kolleger og til fortsat vækst.  Læs mere her

Ledige jobs hos ADDvision

Citater fra ADDvision-medarbejdere 

 

”Jeg oplever ansigt til ansigt, at jeg gør en forskel, at jeg løser problemet – og at kunden ikke barer farer vild i en kæmpevirksomheds stive forretningsgange.” 

 

”Her er et stort element af hygge og medarbejderpleje – en af vores kolleger er køkkenchefen, der dagligt tilbereder varieret frokost, snacks, kager, frugt. Løbende i året er der events for os og familien. Og der er altid plads til en snak. Vi kender jo nemlig hinanden.” 

 

”Her må man gerne være over 45. Vi har en bred aldersfordeling – og respekt for viden og erfaring hos medarbejdere med en vis alder. Der er også respekt for, hvad unge medarbejdere bringer til bordet. Vi udnytter fordelene ved alle aldre.” 

 

”Det første, der falder mig ind om min hverdag hos ADDvision er, at det er megafede kolleger! Jeg er simpelthen megaglad for at være her, vi har det bare godt og der er god stemning.” 

 

”Som medarbejder med nylig erfaring fra et stort IT-firma er det fedt at se forskellen: Her får kunderne kortere ventetid i forhold til at få løst deres opgaver, der er bedre overblik og mere styr på tingene og processerne. Det gør noget for min medarbejdertilfredshed og faglige stolthed.” 

Vi har tid til dig

Når vi ikke har ledige stillinger opslået, giver vi os altid tid til at høre fra og læse om interessante kommende medarbejdere. Det er helt enkelt – skriv til info@addvision.dk og fortæl os om dine jobønsker og hvorfor du gerne vil have et job hos ADDvision. Måske tager vi et online møde og finder ud af, om kemien er der. Måske skal vi lige se dit cv … og måske er der ikke noget job i udsigt – men så har vi skabt kontakten til en anden gang.

Med et job hos ADDvision kan du arbejde med disse typer af opgaver:

  • Seniorkonsulent/Projektleder –  du har ansvaret for de større opgaver og projekter og binder ressourcerne sammen hos ADDvision og vores kunder. Du sikrer, at vi leverer IT-løsninger af høj kvalitet til tiden. Vores projektmetoder er som udgangspunkt agile og vælges ud fra opgave og kundetype.
  • ERP-Udvikler – du specialiserer sig inden for løsninger, der bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Dynamics C5 og Microsoft XAL-platformen. Kendskab til nyeste teknologier og muligheder er en naturlig del af jobbet.
  • ERP-Forretningskonsulent – du er brobyggeren mellem kundens forretning og vores ERP-løsninger. Din primære rolle er at afdække kundens forretningsmæssige behov og sikre, at behovene bliver definerede, afstemt og løst hos kunden. Kendskab til nyeste versioner og muligheder er en naturlig del af jobbet.
  • IT-infrastruktur- og driftsspecialist – du sikrer sammenhængen i kundernes IT og implementerer de bedste it-infrastrukturløsninger in-house hos kunden. Det kan være fysisk eller cloud eller som en kombination af begge – og du tager ansvar for, at løsningerne kører og optimeres løbende. Kendskab til nyeste teknologier og muligheder er en naturlig del af jobbet.

Arbejdspladsen er mere spændende, når det praktiske er i orden

  • Attraktiv lønpakke og god pensionsordning
  • Efter kun 3 måneders ansættelse er du med i en pensionsordning, der bl.a. indeholder sygeforsikring af medarbejderne, så du f.eks. kan få hurtig hjælp under sygdom og skader.
  • Hos ADDvision tilbyder vi frisk morgenbrød, ligesom lækker frugt er en naturlig del af personaleplejen. Vores frokostordning består af sund og varieret mad lavet af vores madmor, som vi nyder i fællesskab.
  • ADDvisions kontor er indrettet i lyse og moderne, indbydende lokaler med røgfrit miljø. Når vejret tillader det, er der endvidere mulighed for at nyde frokosten i vores hyggelige have.

 

Klik på et af billederne for at se vores nyrenoverede lokaler

Hverdagen på arbejde hos ADDvision

Hos os er både de faglige niveauer og ambitionerne høje, og derfor lægger vi stor vægt på work-life-balance. Vi har (med behørigt hensyn til kunderne) fleksible arbejdstider, og holder du af faste hjemmearbejdsdage, kan vi også finde ud af det.

Vi bor i et hus i det rolige gamle håndværkerkvarter i Herlev med stor grøn have, egern og terrasser. Der er gode og gratis parkeringsforhold, vi ligger 400 meter fra Herlev station, og der er masser af indkøbsmuligheder lige i nærheden.

Mange af vores medarbejdere har en alder, hvor familielivet med børn naturligt prioriteres – og det skal der selvfølgelig være plads til. Børn er også velkomne på kontoret, hvis det en dag kniber med at få pasningen på plads.

Fordi vi ofte er ude hos kunderne, når vi løser opgaverne, er det vigtigt for os med løbende sociale arrangementer, så vi nærer sammenholdet og hyggen. Det kan være med og uden familien, og det er en blanding af fysiske og kulturelle aktiviteter og rejser. Som eksempler på vores arrangementer kan nævnes: Teater- og biografture, fægteskole, julebingo, gokart-race, DHL-stafet, kokkeskole samt teambuilding-ture til Island, Sverige, Rom, Prag, London, Berlin, Dublin og Barcelona.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send