Job, karriere og hverdag

Job, karriere og hverdag

Vores kultur præget af medarbejdere med stor faglig kompetence, der bliver udlevet gennem vores værdier: fokus, engagement og respekt. Strukturen hos ADDvision er flad, omgangstonen er uformel og venlig – og arbejdsklimaet præget af en god holdånd, hvor vi samarbejder og støtter hinanden.

Ledige jobs hos ADDvision

Vi har tid til dig

Når vi ikke har ledige stillinger opslået, giver vi os altid tid til at høre fra og læse om interessante kommende medarbejdere. Det er helt enkelt – send dit CV til info@addvision.dk og fortæl os om dine jobønsker og hvorfor du gerne vil have et job hos ADDvision.

Tag dig tid til os

Her kan du læse en hel del om, hvem vi er, hvad vi har brug for og hvordan det er at arbejde hos ADDvision.
Tag dig tid til det alt sammen – så kan du bedre se, hvordan du passer ind.

ADDvision har et bredt forretningsfokus. Vi implementerer ERP-løsninger fra Microsoft, vi udvikler egne lagerstyringsløsninger og vi driver eget hostingcenter. Og vi er totalleverandør af hardware-, software- og driftsløsninger til både store og små danske og internationale kunder.

Derfor kan du hos os få en karriere, hvor du er sikker på at arbejde med de nyeste teknologier. Føle, at dit job giver mening. Arbejde sammen med nogle af de bedste hoveder i branchen, og være med til at gøre en forskel. Vi skaber et inspirerende miljø for de dygtigste konsulenter i branchen, så vi sammen kan udvikle de bedste IT-løsninger til vores kunder.

Med et job hos ADDvision kan du arbejde med disse typer af opgaver:

 • Seniorkonsulent/Projektleder –  du har ansvaret for de større opgaver og projekter og binder ressourcerne sammen hos ADDvision og vores kunder. Du sikrer, at vi leverer IT-løsninger af høj kvalitet til tiden. Vores projektmetoder er som udgangspunkt agile og vælges ud fra opgave og kundetype.
 • ERP-Udvikler – du specialiserer sig inden for løsninger, der bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Dynamics C5 og Microsoft XAL-platformen. Kendskab til nyeste teknologier og muligheder er en naturlig del af jobbet.
 • ERP-Forretningskonsulent – du er brobyggeren mellem kundens forretning og vores ERP-løsninger. Din primære rolle er at afdække kundens forretningsmæssige behov og sikre, at behovene bliver definerede, afstemt og løst hos kunden. Kendskab til nyeste versioner og muligheder er en naturlig del af jobbet.
 • IT-infrastruktur- og driftsspecialist – du sikrer sammenhængen i kundernes IT og implementerer de bedste it-infrastrukturløsninger in-house hos kunden. Det kan være fysisk eller cloud eller som en kombination af begge – og du tager ansvar for, at løsningerne kører og optimeres løbende. Kendskab til nyeste teknologier og muligheder er en naturlig del af jobbet.

Vi lever vores værdier – ellers er det jo bare snak

ADDvision bygger hverdagen og forretningen på vores tre værdier: fokus, engagement og respekt. Værdierne udleves dagligt i vores arbejde.

 • Fokus: Vi koncentrerer vores indsats om – til stadighed – at definere, udvikle og levere professionelle ydelser af høj kvalitet inden for vores fokusområder.
 • Engagement: Vi udvikler løsningerne i tæt samarbejde med kunden. Det skaber synergi og værdi for kunden.
 • Respekt: Vi stræber efter at opnå anerkendelse og respekt ved kontinuerligt at levere løsninger af meget høj kvalitet til tiden – og at have langvarige relationer til vores kunder.

Værdierne betyder, at din hverdag hos os giver dig:

 • Tid til personlig udvikling og frirum til at træffe egne beslutninger.
 • Gode kolleger, der giver en hånd med, når det behøves, og som interesserer sig for dig som menneske.
 • Ordentlige arbejdsforhold med styr på regler, løn, pension, personalegoder, osv. Alt det, du forventer hos en virksomhed, har vi naturligvis på plads.

Værdierne betyder også, at vi stiller krav

 • Du leverer varen – både i form af dedikation, entusiasme og professionalisme.
 • Du hører til blandt de allerbedste på dit felt og er villig til at yde en ekstra indsats for at komme i mål til tiden.
 • Du er kundeorienteret og sætter kunden i centrum i alt, hvad du gør. Du ser tingene fra deres side af bordet og kombinerer med din professionelle indsigt. Du tager ansvar, så kunden får den bedst mulige løsning.
 • Du er teamspiller, der behandler dine kolleger lige så godt, som du selv forventer at blive behandlet. Du hjælper, når der er brug for det, og spørger, når du er i tvivl.
 • Du har lyst til og mod på at prøve nyt og udvikle dig løbende.

Vores kultur og arbejdsplads

Vores kultur præget af medarbejdere med stor faglig kompetence, der bliver udlevet gennem vores værdier: fokus, engagement og respekt. Strukturen hos ADDvision er flad, omgangstonen er uformel og venlig – og arbejdsklimaet præget af en god holdånd, hvor vi samarbejder og støtter hinanden.

Sociale arrangementer

Hos ADDvision vil vi være tæt på kunderne, og løsningerne udvikles ikke altid på kontoret, men ofte ude hos den enkelte kunde. Derfor har vi stort fokus på at skabe nogle rammer, der holder sammen på virksomheden gennem sociale og faglige arrangementer. Det sker bl.a. gennem vores medarbejderklub, “ADDvision Sports & Social Club”, der arrangerer en god blanding af kulturelle og fysiske aktiviteter. Som eksempler på vores arrangementer kan nævnes: Teater- og biografture, fægteskole, gokart-race, DHL-stafet, kokkeskole samt teambuilding-ture til Island, Sverige, Rom, Prag, Berlin, Dublin og Barcelona

Plads til både karriere og familie

Selvom både de faglige niveauer og ambitionerne er høje, lægger vi hos ADDvision stor vægt på work-life-balance. Mange af vores medarbejdere har en alder, hvor familielivet med børn naturligt prioriteres – og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor har vi fleksible arbejdstider, og børn er velkomne på kontoret, hvis det en dag kniber med at få pasningen på plads. Desuden har vi årlige arrangementer for ansatte og deres familier.

Klik på et af billederne for at se vores nyrenoverede lokaler

Arbejdspladsen er mere spændende, når det praktiske er i orden

 • Attraktiv lønpakke og god pensionsordning
 • Efter kun 3 måneders ansættelse er du med i en pensionsordning, der bl.a. indeholder sygeforsikring af medarbejderne, så du f.eks. kan få hurtig hjælp under sygdom og skader.
 • Hos ADDvision tilbyder vi frisk morgenbrød, ligesom lækker frugt er en naturlig del af personaleplejen. Vores frokostordning består af sund og varieret mad lavet af vores madmor, som vi nyder i fællesskab.
 • ADDvisions kontor er indrettet i lyse og moderne, indbydende lokaler med røgfrit miljø. Når vejret tillader det, er der endvidere mulighed for at nyde frokosten i vores hyggelige have.
Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send