Corona-krise: Sikkert og effektivt hjemmearbejde

Corona-krise: Sikkert og effektivt hjemmearbejde

Har virksomheden ikke haft hjemmearbejdspladser før? Eller har I bare ikke brugt det særligt meget? Siden Danmark blev lukket ned, har vi hver dag i højt tempo hjulpet vores kunder med at få styr på at arbejde hjemmefra på en effektiv, tryg og sikker måde. Corona er nemlig ikke den eneste virus, man skal passe på i denne kritiske tid.

Her kan du se en række af de muligheder, der er for virksomheden og medarbejderne. Du skal blandt andet tænke over, hvordan virksomhedens data tilgås sikkert, og hvordan medarbejderne har adgang til tunge programmer, hvordan man mødes effektivt virtuelt og en række andre faktorer.

Det bedste er, at du kontakter os og få en snak om, hvad der er det rigtige for netop jer. Nogle få ting kan I klare selv, de fleste kræver hjælp fra os, der har indsigt i, hvordan jeres infrastruktur er. Vi sidder klar ved telefonen på tlf. 44530333 eller e-mail: info@addvision.dk , så der hurtigt kan skabes sikre muligheder for dine medarbejdere.

1. Firma PC
Du skal både være sikret mod corona-smitte og sikret mod hacking. Når hjemmearbejdspladsen skal fungere sikkert, anbefaler vi, at man benytter en dedikeret firma-PC/Laptop. Når den er sat korrekt op, kan I overholde firmaets sikkerhedspolitik og tilgå virksomhedens data sikkert. Mangler du firma-arbejdspladser? Vi har løbende tilbud fra de førende leverandør – Lenovo, Dell og HP – og kan hjælpe dig, hvis du har et akut behov. Kontakt os lige her.

2. Microsoft Teams
Microsoft Teams er afløseren for Skype, der giver dig endnu flere muligheder for samarbejde. Microsoft har valgt at gøre programmet gratis i de næste 6 måneder for alle. Også for virksomheder er det gratis, og Microsoft Teams indeholder en masse muligheder for at holde online møder med og uden video, dele skærmen, dele dokumenter, huskelister m.m.

3. RDP (Remote Desktop Program)
RDP som også hedder Microsoft Fjernskrivebord – giver dine medarbejdere mulighed for at arbejde sikkert på virksomhedens server med et fjernskrivebord, eller få adgang til egne firmaarbejdspladser via den computer, de aktuelt sidder med. Denne løsning kræver dog, at din virksomheds server og medarbejdernes arbejdspladser er sat op til det. Det hjælper vi dig gerne med.

4. VPN-forbindelse
Vi kan tilbyde at oprette sikre krypterede forbindelser gennem jeres firewall til virksomhedens server via VPN-forbindelser, der giver sikker adgang til firmaets data på serveren. Kontakt Frederik Pedersen for at høre om kravene og hans anbefalinger til din virksomhed.

5. TeamViewer
Giver medarbejderen mulighed for at tilgå og fjernstyre sin arbejdsPC hjemmefra. Det er eksempelvis rigtigt smart, hvis medarbejderen normalt arbejder på en maskine med høj kapacitet og tunge programpakker, der ikke bare kan flyttes hjem. ADDvision er TeamViewer forhandler og kan tilbyde dig både licenser og opsætning, så I hurtigt er i gang.

Office365
Office365  platformen som mange allerede kender, og som giver jer mulighed for at dele filer og data via SharePoint på alle platforme og arbejde online hjemmefra. Vi sidder klar til at rådgive jer og anbefale den løsning, der passer til jeres behov. Kontakt os allerede i dag og få hjælp til at arbejde sikkert og trygt hjemmefra.

Har du spørgsmål eller vil du vende situationen i forhold til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Per Steen Jensen på mail psj@addvision.dk eller telefon 26 24 29 31

Frederik Pedersen på mail fp@addvision.dk eller telefon 61 62 29 26

Ole Jauch på mail oja@addvision.dk eller telefon 53 54 16 50

Lad os hjælpe hinanden og vores nærmeste med at komme igennem denne kritiske tid.

Arbejd sikkert og effektivt hjemmefra ADDvision

ARBEJDE HJEMMEFRA – SÅDAN GØR VI

 

1. Tag det alvorligt og forbered dig, som skulle du møde ind på jobbet
Gå i bad, klæd dig på forud for arbejdsdagen, og sæt dig et sted, hvor du arbejder effektivt, fx dit hjemmeskrivebord. Lav en struktur for din arbejdsdag, beslut dig for, hvornår du holder frokost, møder og andre pauser.

2. Vær på!
Vent ikke på, at de andre giver lyd, vær selv hurtig til at melde dig i Teams, via mail eller lignende. Så kan vi alle se, at vi alle er i gang og er tilgængelige til dagens arbejde, diskussioner og virtuelle møder. Sig også til, når du holder en spisepause, er væk fra computeren eller er færdig med at arbejde for i dag.

3. Vær aktiv
Brug Teams, chats, mail, @mentions og telefon til at holde kontakten aktivt og fortælle dine kolleger, om der er noget, de skal kigge på.

4. Ja, du må gerne holde pauser
Det gør du også i løbet af en arbejdsdag. Kaffepauser, snakkepauser, frokostpauser. Og du må gerne gå en tur i den friske luft, bare du holder god afstand til eventuelle andre, der også er ude. Man må gerne udnytte fordelene ved at være hjemme – man skal bare sørge for at få løst opgaverne.

5. Snak med dine kolleger online
En stor del af en god arbejdsplads er det sociale netværk. Nu kan I ikke ses, men man kan skrive private beskeder til hinanden, foruden de officielle og arbejdsrelaterede. Det holder stemningen oppe, og øger fornemmelsen af at være på arbejde.

6. Undgå at dømme dine kolleger
De sociale medier svømmer lige nu over med bitre udfald på de, der ser anderledes på krisen end én selv. Lige sådan kan man have en trang til at mene noget om, i hvor høj grad ens kolleger er på, når man ikke kan se, hvad de laver. Det er ikke befordrende for sammenholdet. Regn i stedet med, at alle, lige som dig selv, arbejder efter bedste evne – og tænk på, at hvis en kollega ikke svarer med det samme, er de måske dybt optaget af en opgave, der kræver koncentration. Eller har en hel legitim spisepause.

7. Udnyt de fordele, der er ved at arbejde hjemmefra
Du skal bruge mindre tid på transport, og du kan købe ind på tidspunkter, hvor der ikke er masser af mennesker i supermarkedet. Du kan sætte vasketøj over og hænge det op samtidigt med, at du arbejder. Du kan sætte simreretter over i ovn eller på komfur. Du kan gå ud i 15 minutter og få frisk luft, og evt. lave nogle øvelser, så du holder kroppen i gang. Eller du kan vælge at sove lidt længere, nu du undgår myldretiden.

Vi har aldrig oplevet noget lignende i Danmark som den situation, vi står i nu.

Vi er alle ivrige efter at stå sammen og løse opgaverne på trods af udfordringerne. Du er meget velkommen til at kontakte os – vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Per Steen Jensen på mail psj@addvision.dk eller telefon 26 24 29 31

Frederik Pedersen på mail fp@addvision.dk eller telefon 61 62 29 26

Ole Jauch på mail oja@addvision.dk eller telefon 53 54 16 50

Hos ADDvision ønsker vi dig god fornøjelse og gode resultater med at arbejde hjemmefra!

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send