Business Excellence

Business Excellence

Hos ADDvision arbejder vi kontinuerligt med at forbedre og tilpasse vores hosting-ydelser, så de lever op til de krav, der stilles i markedet. Vi kalder det Business Excellence, som organisatorisk er forankret i ledelsen og dermed er et nøgleområde både strategisk og operationelt. Under Business Excellence findes en række aktiviteter hos os og vores samarbejdspartner NetGroup, der alle understøtter vores strategiske fokusområder inden for hosting:

ISAE 3000
Foreningen af Danske Revisorer (FDR) har i efteråret 2017 udviklet den nye kontrolramme ISAE 3000, til at kunne revidere om virksomheder lever op til den ny EU forordning om persondata (General Data Protection Regulation).

ADDvision og Netgroup kan overfor sine kunder dokumentere en betryggende håndtering af persondata. NetGroup er i gang med at implementerer et tillæg til den eksisterende ISAE 3402. erklæring

Kontrollerne som bliver grundlaget for erklæringen, implementeres frem til at forordningen træder i  kraft 25. maj 2018. Herefter vil Netgroup sammen med en uvildig revisor få udarbejdet ISAE 3000 periodeerklæring (type 2) for resten af 2018, som bliver tilgængelig januar 2019.

ISAE 3402:
Hvert år lader Netgroup sig revidere af PWC efter revisionsstandarden ISAE 3402. ISAE 3402 er en standard, der bygger på sikkerhed i driftscentre og driftsprocesser. Som referenceramme bruges i Netgroups tilfælde ISO 27.001, der beskriver informationssikkerhed bredt.

Det betyder, at Netgroups kunder kan sende en skriftlig anmodning om at få en kopi af denne revisionsrapport, og dermed selv følge med i det arbejde Netgroup foretager med hensyn til at leve op til den kritiske standard.

 

Vilkår for Microsofts produkter
Du kan læse om vilkårene for Microsofts tjenester, herunder GDPR, på microsofts hjemmeside

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send