Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central er Microsofts nye cloudbaserede økonomisystem til erhvervslivet og er en videreudvikling af Microsoft Dynamics NAV.

Det er en helt ny måde at tænke økonomisystem, it-arkitektur og -drift på. Dynamics 365 Business Central giver din virksomhed valgmuligheder og vækst på dine betingelser. Da Microsoft Dynamics 365 Business Central er et cloudbaseret økonomisystem, skal du ikke tænke på hverken køb af software eller hardware. Det hele bliver leveret som en service fra Microsoft og afregnes pr. måned ud fra jeres konkrete behov, som kan justeres fra dag til dag. Med Microsoft Dynamics 365 Business Central er du dækket ind, uanset om du har mange eller få medarbejdere.

Med afsæt i Dynamics NAV 2018 giver Dynamics 365 Business Central et komplet økonomisystem med de optimale betingelser for et tæt samspil med andre cloud-tjenester og Apps fra fx. Microsoft så som Dynamics 365 (CRM), Office 365, Power BI, PowerApps og Microsoft Flow.

Senere på året kommer der en on-premise versionen af Dynamics 365 Business Central, således at du kan frit vælge mellem en sky- eller server-version.

Altid den nyeste version

Microsoft Dynamics 365 Business Cental ændrer også måden du opgraderer på. Hvor du før skulle betale for at opgradere til nyeste årgang af Dynamics NAV eller C5, bliver din Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning nu automatisk opdateret. Dette sker løbende, og langt oftere end før. Du kan altså fremover regne med at blive opdateret til den nyeste, hurtigste og sikreste version – helt uden at skulle tænke over det.

Ikke flere tilretninger – Fremover bliver det extensions og apps

Hvis en virksomhed før i tiden ville have en bestemt funktion til sit økonomistyringsprogram, var man nødt til at lave det som en tilretning i programmets kode. Dette var problematisk, for når der kom en opdatering til økonomistyringsprogrammet, kunne man ikke opdatere uden at miste den programmerede tilretning. Alternativt kunne man betale for at flytte tilretningen til den nye version. Mange virksomheder er i dag fastlåst i gamle udgaver af programmerne på grund af denne situation.

For at undgå dette, ændrer Microsoft nu måden man tilføjer nye funktioner på. Med Microsoft Dynamics 365 Business Central bliver kundespecifikke funktioner udviklet i programpakker som hedder extensions. Det kan sammenlignes med når du downloader apps til din telefon – de fungerer med det samme, de opdateres løbende og de fungerer altid med den nyeste version af din software.

Microsoft AppSource – find den rigtige app til dine virksomhedsbehov

Har du brug for en brancheløsning eller en specifik udvidelse til din Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning, så kan du nu anvende Microsoft AppSource. Det er Microsofts app-butik hvor du kan finde, downloade og prøve gratis app-udvidelser til din Microsoft Dynamics 365 Business løsning. Der kommer mange nye apps til AppSource hver eneste dag. Du kan læs mere om Microsoft AppSource her

Versioner og priser

Løsningen bliver tilgængelig i Danmark og en række andre lande den 2. april 2018.

Microsoft Dynamics 365 Business Central vil være tilgængelig i følgende versioner og prisklasser:

  • Essential – inkluderer områder som økonomistyring, bogføring, salg og markedsføring, supply chain management, sagsstyring, HR m.m. Prisen kommer til at være $70 pr. bruger pr. måned.
  • Premium – som udover Essential, også indeholder service management og produktion. Prisen kommer til at være $100 pr. bruger pr. måned.

Der vil også være en brugertype kaldet Team Member, som vil give læseadgang, samt mulighed for at køre rapporter og medarbejderselvbetjening (f.eks. timesedler og godkendelse). Prisen kommer til at være $8 pr. bruger pr. måned.

Priserne er inklusive Microsoft Azure hosting og licenser.

Microsoft har desuden meldt ud, at der ikke vil komme en separat version kaldet Dynamics NAV 2018R2, som det ellers var annonceret sidste år. Microsoft vil i stedet udvide de månedlige kummulative opdateringer til Microsoft Dynamics NAV 2018, med ny funktionalitet til bl.a. understøttelse af EU-Personforordningen (GDPR) samt løbende fejlrettelser.

Få rådgivning af os – hvad er bedst til din virksomhed

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer af virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis – og det er både gratis og uforpligtende at få råd. Vi fører en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af hvilke ønsker og behov der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Kontakt os og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig indenfor kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send