ERP hosting med maksimal performance

ERP hosting med maksimal performance

Vores IBM hosting center er blevet opgraderet til IBM FlashSystem 5000 storage system – reponstiden er reduceret med op til 80%

Med opgraderingen, er vores IBM hosting center optimeret til at kunne levere optimal ydelse og performance til vores ERP kunder, både i dag og langt inde i fremtiden. Læs mere om opgraderings casen hos IBM her

Vi er anderledes – og bedst – fordi vi er eksperter i Microsoft Dynamics 365 Business Central, C5 og NAV-hosting.

Dit økonomisystem er nerven i din IT-løsning, og vi har meget dyb indsigt i installation, integration og hosting – og alt andet, der vedrører dit økonomisystem. Vi ved præcis, hvad du har brug for, og sørger for, at du ikke får hverken mere eller mindre, end det, der er nødvendigt. Du betaler aldrig for meget, og du giver ikke køb på sikkerhed eller hastighed. Og vi tager altid ansvaret.

Med vores hosting kan du bruge din tid på det, du er bedst til. Du slipper for den videnskrævende og ofte besværlige drift af dine servere og IT-løsninger. Samtidig slipper du for økonomiske overraskelser. Du kender dine udgifter og betaler kun for det, du bruger. Kort sagt: Du får den bedst tænkelige drift og server for en lav månedlig pris.

Bliv tryg hos os – Driftsansvaret er vores

Vi ved, hvad vi taler om – og hvad du taler om. Vi har driftsansvaret 24 timer i døgnet, hele året rundt. Og vi garanterer en oppetid på 99,9%.

  • Sikkerheden er uangribelig: Vores IBM-hostingcenter er fysisk placeret hos Sentia Group A/S i Taastrup. Der er løbende ekstern revision af uafhængige revisorer. Alle data er sikret med avancerede firewalls, antivirus m.m.
  • Overvågning hele tiden: Du får løbende status, og vi udfører selv overvågning og forebyggende arbejde for at holde hostingen i top.
  • Backup. Naturligvis: Vi tager ansvar for backup, som altid tages til disk. Er uheldet ude med et nedbrud, er det nemlig meget hurtigere at genetablere dine data.
  • Opdatering af OS og kritiske programmer er med i aftalen.
  • Support – nemt og kompetent: Du skal bare ringe til ét nummer.
  • Fri telefonsupport på drift af serveren er naturligvis en del af aftalen.

Sentia Group A/S hostingcenter i Tåstrup bliver løbende auditeret og har i dag de internationale certificeringer inden for at sikkerhed,  GDPR, Kvalitet, Managed Services, herunder Operation and Infrastructure services i private cloud, public cloud og hybrid cloud.  Læs mere her

ISAE3000

Hosting med Microsoft Azure

Vælger du en hosting-løsning hos ADDvision, kan du selv vælge om du vil have dine programmer & data placeret på vores IBM servere hos Sentia Group A/S i Tåstrup, eller i et af Microsofts datacentre i fx Europa, gennem Microsoft Azure tjenesten.

Hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed, kommer an på din nuværende situation, dine ønsker til fremtiden og hvor meget fleksibilitet du ønsker til løsningen.  Valgmulighederne og skaleringen er størst via Microsoft Azure.

Lige meget hvilken hostingløsning du vælger, skal du kun ringe til ét nummer hos os, hvis du har spørgsmål eller brug for support.

Har du den rigtige Microsoft Dynamics hosting-løsning?

Det kan vi fortælle dig. Ganske gratis. Også, hvis du går og overvejer om hosting er noget for din virksomhed.

Vi er Danmarks mest erfarne eksperter i Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics C5 og NAV. Desuden er vi også meget skarpe på alt, der vedrører hosting, cloud, infrastruktur og fintuning af dit system. Hvilken kapacitet, du har brug for. Om cloud eller in-house passer bedst til jer. Hvordan løsningen integreres smukt og effektivt. Og en lang række andre ting.

Vi vil gerne fortælle dig, om det, du betaler i dag, er rimeligt. Om sikkerhedsniveauet og hastigheden er god nok. Om der er andet at overveje.

Måske kan du spare penge? Eller få en hurtigere løsning? Vi giver dit system et gratis eftersyn. Og dig gratis rådgivning.

Benyt dig af vores tilbud, hvis du ikke er ligeglad med din løsning. Vi er eksperter, og stolte af det. Vi er ikke dyrere end andre, men vi er dygtigere. Derfor er vores første møde gratis. Vi håber, at det ikke bliver det sidste

Så tag kontakt til Senior IT-arkitekt Frederik Pedersen på tlf. 20914654 eller send en mail til fp@addvision.dk  som vil rådgive om den specifikke løsning der passer bedst til lige netop din virksomhed.

COZE Aarhus

Dedikeret til Supply Chain Leadership. Lagerstyring som ledelsesværktøj giver konkurrenter baghjul. Læs mere

Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye cloud-baserede økonomisystem nedbryder siloerne og giver dig mere effektivitet Læs mere

Shamballa Jewels

Hosting og support i hverdagen i tæt samarbejde med ADDvision … Læs mere

Cerama

Hosting med 100% oppetid, lynhurtig dagligdag og en skarp Dynamics løsning Læs mere

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send