God sommer! Nye medarbejdere

God sommer! Nye medarbejdere

Vi er lykkelige for at have budt endnu 4 nye medarbejdere velkommen. Vi er efterhånden blevet mange, og det er sjovt, inspirerende og nødvendigt! Der er nemlig rigeligt at tage sig til. Også så rigeligt, at det er svært at samle alle til foto – du kan få et kig på alle ADDvision medarbejdere efter sommeren.

Hvem er de nye medarbejdere?

ADDvision er de stærkeste i Danmark på C5. Det siger vi uden at blinke, og vi lægger gerne arm med hvem som helst… Til glæde for de mange virksomheder, der er begejstrede for deres C5-løsning og slet ikke har behov for at skifte. Nu har vi udvidet vores C5-team med Gert Nielsen som har over 25 års erfaring med økonomistyringssystemer og ligeledes har tung erfaring inden for produktionsstyring.

Vores nye Project Delivery Manager er også fundet, og vi er vilde med at blive holdt skarpt i snor af Mette Flindt, som har indhentet sin ekspertise i revisions- og bankverdenen.

Også et stort velkommen til Sara Posada, der er vores studentermedarbejder i salg og marketing.

Ole Jauch er erfaren specialist og strateg inden for Customer Success Management og vi er utroligt glade for at have ham på holdet i den videre udvikling af ADDvision.

Med vores nye medarbejdere står vi stærkere end nogensinde, og er klar til at hjælpe dig med din Dynamics-løsning eller din IT.

Læs mere om at arbejde hos ADDvision her

Læs mere

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send