Gratis seminar: Nyt ERP – Ærlig snak

Gratis seminar: Nyt ERP – Ærlig snak

Er du nødt til at skifte dit ældre ERP-system – eller? ERP-løsninger gennemgår for tiden store forandringer og der er både mange spørgsmål og hastige reaktioner.

Kom og lær af vores over 30 års ERP-erfaring på seminaret, hvor vi har fokus på situationen og besvarer alle dine spørgsmål.

(Pga. Corona-situationen har vi besluttet at flytte vores seminar til senere på året – opdatering følger)

Standardløsninger er fremtiden i ERP-verdenen, og det stiller mange krav til både teknologi og programmerne. Derfor er de store softwarehuse i fuld gang med at omlægge deres løsninger til fremtidens krav.

Hvad betyder det for jer og jeres nuværende ERP-løsning? Hvor længe kan I fortsætte – hvornår skal I skifte til nyt ERP? Vi vil på vores seminar komme rundt om mange af disse emner og give dig et godt indblik i de faser, der skal til for at få succes med nyt ERP.  Desuden vil der være en forsmag på fremtidens ERP-platform fra Microsoft. Se agendaen for seminaret

Fra ADDvision deltager blandt andet

 Per Steen Jensen, CEO, ADDvision

30 års erfaring med ERP-implementeringer  forretningsprocesser og  forretningsoptimering

Ole Jauch, Customer Success Manager, ADDvision

30 års erfaring på ledelsesniveau fra IT- og telebranchen med fokus på processer, kundesucces og kunderelationer.

Sted

Jylland:  (UDSAT – NY DATO PÅ VEJ)  kl. 13.00-17.00 på Comwell Vejle Kellers Park
Sjælland: (UDSAT – NY DATO PÅ VEJ)  kl. 13.00-17.00 på Comwell Holte

Pris

Seminaret er gratis, men tilmeldingen er bindende. Vi tillader os at sende en faktura på kr. 500,-, hvis du melder afbud senere end 2 dage før arrangementet … eller helt glemmer at melde afbud.

Tilmeld dig

Du kan tilmelde dig ved at udfylde felterne lige her nedenunder og sende, ved at sende en mail til os eller ved at ringe på tlf. 44 53 03 33

Ja tak, jeg vil gerne med til seminar: Nyt ERP - Ærlig snak

Agenda

12.50 – 13.10   Ankomst, velkomst, kaffe og te.

13.10 – 13.30   Præsentation af konceptet Nyt ERP – Ærlig snak
Hvorfor skal jeg overhovedet tænke på at skifte til nyt ERP? Kan jeg ikke bare beholde mit eksisterende system? Mange virksomheder oplever i dag at blive bombarderede med informationer om at deres ERP-system er for gammelt og de skal skifte til noget nyt.

Vi ved udmærket, at det faktisk ikke er jeres behov at skifte – men på grund af de udefrakommende behov, bliver det alligevel om få år jeres virkelighed. Derfor skal I begynde at overveje og forberede nu. I Nyt ERP – Ærlig snak sætter vi skarpt lys på alle aspekter og udfordringer ved et skifte.

Der er mange spørgsmål og derfor vil vi i 2020 fokusere på dette emne med en række seminar, podcast og videoer. Find blandt andet ud af, hvad der afgør, om du hurtigere end andre skal i gang med et skifte.

13.30 – 13.50   Det sidste ERP-projekt
Hvordan er ERP-udviklingen forandret de seneste år? Hvordan ser det ud med opdaterings-frekvenserne og hvordan påvirker det dig? Hvad sker der med samspillet mellem systemer –og hvorfor bliver dette skift det sidste ERP konverteringsprojekt af den type, du har kendt indtil nu? Få overblikket over, hvordan de nye ERP-løsninger fungerer sammen med din virksomhed nu og i fremtiden.

13.50 – 14.30   Hvordan foregår skiftet fra C5, XAL & NAV i praksis?
Et skift til et nyt ERP-system er en stor opgave, der involverer mange aspekter af forretningen. Vi gennemgår processen, afdækker udfordringerne, og konkretiserer med specifikke kundecases. Få også en fornemmelse af, hvor lang tid du kan blive på din eksisterende løsning. Stil endelig dine spørgsmål – og få svar på dem.

14:30- 14.50   Pause

14.50- 15.20   Rådgivningen – hvem skal tilpasses? Jer eller systemet?
Hvad nu med alle mine specialtilpasninger? Korrekt rådgivning skal optimere din forretning og dine workflows. Rådgivningen kan betyde færre tilpasninger og bedre udnyttelse af standardløsningen og apps. Sådan får du stillet de rigtige krav og spørgsmål til din udbyder – og sådan forbereder du dig selv.

15.20 – 15.50   Økonomien – hvorfor er det blevet dyrere at skifte til nyt ERP i dag?
Vi gennemgår aspekterne og omfanget af økonomien. Kigger på de nye prisstrukturer og -modeller. Find ud af, hvad du skal kigge efter i dit tilbud, når du skifter til nyt ERP. Hvad du skal prioritere, hvad skal du sikre dig er inkluderet, så du ikke får økonomiske overraskelser.

15.50-16:45   Præsentation af Dynamics 365 Business Central  – den næste generation af ERP løsninger
Vi viser hvordan Business Central kan hjælpe din virksomhed med at få succes? Uanset om det gælder involveringen af kunderne, optimering af driften, styrkelse af medarbejderne eller transformering af produkter og tjenester, så giver Business Central dig en dybtgående forståelse af din virksomhed, som hjælper dig med at foretage en digital transformering og opnå succes på dine egne betingelser. Når du forbinder dine data og anvender intelligens, får du en dyb forståelse af din virksomhed, herunder salg, kundetilgang, kundeservice og administration.

16:45-17:00   Q&A
Der er sikkert mange spørgsmål nu – vi svarer på så mange, vi kan nå!

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send