Gratis webinarer

Gratis webinarer

Tilmeld dig til vores gratis webinarer og bliv opdateret på det, der er relevant for dig, på kun 45 minutter. Ønsker du flere informationer eller en uforpligtende demo, kan du desuden tage fat i os.

Hvad er et webinar?
Et webinar er et live seminar over internettet, hvor du møder vores konsulenter, der online vil vise og fortælle om det pågældende emne.  Undervejs kan du chatte og stille spørgsmål til konsulenten. Det eneste, du behøver, er en PC eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvordan deltager jeg på et webinar?
Du deltager via en PC eller tablet med adgang til internettet. Omkring en uge før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret. Du vil ydermere modtage en reminder. Som oftest dagen før afholdelsen.

Krav til browser
Du kan benytte de fleste browsere. Vi har dog god erfaring med Google Chrome. Cookies kan være forstyrrende for afvikling af webinaret, så hvis du oplever problemer med den browser, du plejer at bruge, så prøv at bruge en anden browser.

Skal jeg have hovedtelefoner, mikrofon eller web-cam?
Du skal have lyd i form af højttalere eller hovedtelefoner. Vi anbefaler klart hovedtelefoner. Vær opmærksom på, at du evt. selv skal tilpasse dit lydniveau. Du skal hverken have mikrofon eller web-cam for at deltage i et webinar.

Hvis du har spørgsmål eller har får brug for hjælp, skal du bare ringe til vores supportteam på tlf. 20914654 eller sende en e-mail til support@addvision.dk

Aktuelle webinarer april, maj og juni 2021

pick_order

Online lagerstyring med stregkoder og scannere

Dato: Onsdag d. 5/5-2021 kl. 11:00 – 11:45

Optimer din lagerplads med min. 30% og fordobl bundlinjen med samme antal medarbejdere! 

På blot 45 min. viser vi dig – med en live-demonstration – hvordan effektiv online  lagerstyring fungerer med stregkoder og scanner – og hvordan løsningen integreres med dit eksisterende Microsoft økonomistyringssystem.  Effektiviteten gør desuden, at en investering tjenes hjem på 6-10 måneder. l

Ekstra: Alle deltagere vil blive tilbudt et gratis afklaringsmøde og en ROI-beregning.

Målgruppe: Lageransvarlige, regnskabsansvarlige & beslutningstagere

ERP-løsninger: Navision, Dynamics NAV, Dynamics C5, Microsoft XAL og Dynamics 365 Business Central


Produktionsmaskine

Anlægsstyring med Dynamics 365 Business Central 

Dato: Torsdag d. 6/5-2021 kl. 11:00 – 11:45

I Anlægsmodulet i Business Central får du et overblik over anlægsaktiverne, og her sikres korrekt periodisk afskrivning. Funktionen hjælper dig ligeledes med at holde styr på reparationsomkostningerne, administrere forsikringspolicer, bogføre anlægstransaktioner og generere forskellige rapporter og statistikker.

På vores webinar vil du få en intro til de grundlæggende funktioner i anlægsmodulet og se, hvordan processer kan automatiseres.

Ekstra: Alle deltagere vil blive tilbudt en gratis prøveversion af Dynamics 365 Business Central i 30 dage.

Målgruppe: Regnskabsansvarlige & økonomimedarbejdere der kender til Dynamics NAV eller Business Central


Business Central service løsning

Service management med Dynamics 365 Business Central 

Dato: Onsdag d. 19/5-2021 kl. 11:00 – 11:45

Servicemodulet i Business Central er designet til at understøtte operationer for reparationsværksteder og feltservice og kan bruges i forretningsscenarier som f.eks. komplicerede servicedistributionssystemer, industrielle servicemiljøer med styklister og masseekspedition af serviceteknikere med behov for administration af reservedele.

På vores webinar vil du få en intro til de grundlæggende funktioner i servicemodulet og se, hvordan processer kan automatiseres.

Ekstra: Alle deltagere vil blive tilbudt en gratis prøveversion af Dynamics 365 Business Central i 30 dage.

Målgruppe: Serviceansvarlige & økonomimedarbejdere


Business Central til produktions virksomheder

Produktionsstyring med Dynamics 365 Business Central 

Dato: Torsdag d. 20/5-2021 kl. 11:00 – 11:45

Planlæg og styr produktionen i din virksomhed med Business Central.  Få hurtig og enkel adgang til produktionsordrer, styklister, forsyningsplanlægning og kapacitetsstyring af ressourcer, som leverer nøjagtige og tidstro data.

På vores webinar vil du få en intro til de grundlæggende funktioner i produktionsmodulet og se, hvordan processer kan automatiseres.

 

Ekstra: Alle deltagere vil blive tilbudt en gratis prøveversion af Dynamics 365 Business Central i 30 dage.

Målgruppe: Produktionsansvarlige & beslutningstagere


shutterstock_765675895 990x390

Intro til Dynamics 365 Business Central

Dato: Onsdag d. 2/6-2021 kl. 11:00 – 11:45

Business Central er en helt ny måde at tænke økonomisystem, it-arkitektur og -drift på. Dynamics 365 Business Central giver din virksomhed valgmuligheder og vækst på dine betingelser.  Med Microsoft Dynamics 365 Business Central er du dækket ind, uanset om du har mange eller få medarbejdere.

På vores webinar vil du få en overordnet intro til Business Central-løsningen som en SaaS-løsning (Software as a service) og de forskellige interfaces, moduler og standard integrationer til Power BI, AI m.m.

Ekstra: Alle deltagere vil blive tilbudt en gratis prøveversion af Dynamics 365 Business Central i 30 dage.

Målgruppe: Regnskabsansvarlige & beslutningstagere


hero_1920x547

Microsoft Power BI – Få kontrol og overblik over dine data

Dato: Torsdag d. 3/6-2021 kl. 11:00 – 11:45

Microsoft har med Power BI skabt det mest brugervenlige Business Intelligence-værktøj siden Microsoft Excel. Med Power BI har Microsoft gjort det endnu nemmere at designe sine egne BI-løsninger, dashboards og rapporter. Og da programmet leveres som en service i Microsoft Office 365, skal du som bruger nu ikke engang besværes med at installere softwaren, den er allerede tilgængelig.

Ekstra: Alle deltagere vil blive tilbudt en gratis prøveversion af Microsoft Power BI med egne data (Finans)

Målgruppe: Regnskabsansvarlige & beslutningstagere


Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send