Gratis webinarer – januar 2019

Gratis webinarer – januar 2019

Tilmeld dig til vores gratis webinarer og bliv opdateret på det, der er relevant for dig.  Ønsker du flere informationer eller en uforpligtende demo, kan du desuden tage fat i os.


Intro til Dynamics 365 Business Central – nyt økonomisystem i skyen fra Microsoft
Dynamics 365 Business Central er Microsofts nye cloudbaserede økonomisystem til erhvervslivet og er en videreudvikling af Microsoft Dynamics NAV. Det er en helt ny måde at tænke økonomisystem, it-arkitektur og -drift på. Dynamics 365 Business Central giver din virksomhed valgmuligheder og vækst på dine betingelser. Da Microsoft Dynamics 365 Business Central er et cloudbaseret økonomisystem, skal du ikke tænke på hverken køb af software eller hardware. Det hele bliver leveret som en service fra Microsoft og afregnes pr. måned ud fra jeres konkrete behov, som kan justeres fra dag til dag. Med Microsoft Dynamics 365 Business Central er du dækket ind, uanset om du har mange eller få medarbejdere.
Onsdag den. 9/1-2019 kl. 11:00 – 11:30

 

Microsoft Power BI med Dynamics C5 data
Microsoft har med Power BI skabt det mest brugervenlige Business Intelligence værktøj siden Microsoft Excel. Med Power BI har Microsoft gjort det endnu nemmere at designe sine egne BI løsninger, dashboards og rapporter. Og da programmet leveres som en service i Microsoft Office 365, skal du som bruger nu ikke engang besværes med at installere softwaren, den er allerede tilgængelig. Bruger din virksomhed ikke Microsoft Office 365 i dag, er det stadig muligt gratis at downloade Power BI desktop versionen, og gå i gang med at bygge datamodeller og oprette rapporter med visualiseringer.
Vi viser opsætningen mellem C5 og Power BI på brugerniveau. Få en gennemgang af hvordan du kommer i gang med at bruge løsningen og får effektive analyser og rapportering på C5 data.
Onsdag den. 9/1-2019 kl. 14:00 – 14:30

 

Microsoft Power BI med Dynamics NAV data
Microsoft har med Power BI skabt det mest brugervenlige Business Intelligence værktøj siden Microsoft Excel. Med Power BI har Microsoft gjort det endnu nemmere at designe sine egne BI løsninger, dashboards og rapporter. Og da programmet leveres som en service i Microsoft Office 365, skal du som bruger nu ikke engang besværes med at installere softwaren, den er allerede tilgængelig. Bruger din virksomhed ikke Microsoft Office 365 i dag, er det stadig muligt gratis at downloade Power BI desktop versionen, og gå i gang med at bygge datamodeller og oprette rapporter med visualiseringer
Vi tager udgangspunkt i standard Power BI pakken til Dynamics NAV og viser dig, hvordan du kan udvide den med nye data og ændre design.
Torsdag den. 10/1-2019 kl. 11:00 – 11:30

 

Processen fra Dynamics C5 til Dynamics 365 Business Central
At skulle migrere til et nyt økonomisystem kan være en omstændelig proces og der er mange faldgruber på vejen.  Vi har stor erfaring med at flytte Dynamics C5 løsninger sikkert til de nye platforme hos Microsoft. Standard løsningerne fra Microsoft indeholder rigtig mange muligheder og funktioner og derfor er vores implementeringsmetode bygget op omkring en standardmodel som alternativ til en skrevet kravspecifikation som primært benyttes til udviklingsprojekter.
Introduktion til standard migrerings processen – fra datakonverteringen, opsætningen og til “kom godt i gang”.
Torsdag den. 10/1-2019 kl. 14:00 – 14:30

 

Microsoft Office 365 – hele kontoret i skyen
Med Microsoft Office 365 får du alle de velkendte Office-programmer som Word, Powerpoint, Excel, OneNote og Outlook m.m. Du får dem som apps med direkte adgang til skyen, og du får adgang til dem på alle dine enheder. Office 365 er tænkt som en service, og det betyder, at du automatisk får opdateringer når de frigives. På den måde er du sikker på altid at have den nyeste og sikreste version af alle Office-programmerne.
Vi viser generelt om samarbejde og deling af data i platformen, tilgang til data på de forskellige enheder og sikkerheden i Microsoft Office 365.
Onsdag den. 16/1-2019 kl. 11:00 – 11:30

 

Online lagerstyring med Dynamics C5
Med en velsmurt lagerstyringsløsning holder du omkostningerne i bund, og lageret trimmet. Du Leverer flere varer til mange typer af modtagere på mange forskellige måder. Du kan holde styr på fragtmuligheder- og priser, og kan skifte mellem dem. Du får samtidig værktøjerne til at overvåge handlinger og feedback helt ned i detaljen, så du lynhurtigt kan reagere på ændringer og optimere processen. Den bedste egenskab ved din nye lagerstyringsløsning er at den har en ROI på 6-12 måneder. Din virksomhed har med andre ord tjent hele investeringen ind på højst 12 måneder. Ofte på 6.
Vi viser hvor effektivt det er at benytte stregkoder og online scannere til de forskellige lageropgaver i C5
Onsdag den. 16/1-2019 kl. 11:00 – 11:30

 

Tilmeld dig ved at sende en mail til info@addvision.dk eller ring til Jeanette Jervin Storm på tlf. 31725533

Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send