Vi er i stærk vækst og udvider partnerkredsen

Vi er i stærk vækst og udvider partnerkredsen

ADDvision har i de sidste 5 år været igennem en større tilpasning til de digitale forandringer der er i tiden – det har betydet massive investeringer og positiv vækst på alle områder. Omsætningen er fordoblet og antallet af medarbejdere er nu oppe på 20. For at ruste os til fremtidig vækst inden for alle vores forretningsområder, som er økonomistyringsløsninger fra Microsoft, IT-infrastruktur, hosting og lagerstyringsløsninger, udvider vi partnerkredsen og byder velkommen til tre nye partnere:

henrik-gulloev

Henrik Gulløv indtræder som partner hos ADDvision og udnævnes til Projektchef.

Henrik skal med sin erfaring og viden være med til at sikre, at alle vores teams fastholder vores målsætning om at levere projekter til tiden og til den aftalte kvalitet. Henrik har været ansat hos ADDvision siden 2007 og har gennem sin ansættelse arbejdet som systemarkitekt og seniorkonsulent inden for Microsoft Dynamics produkterne.  Henrik er også vores produktspecialist inden for online lagerstyringsløsninger (WMS) til Microsoft Dynamics C5 og NAV.

troels-hessenschmidt

Troels Hessenschmidt indtræder som partner hos ADDvision og udnævnes til Innovationschef.

Troels skal være drivkraften til at indfri vores strategi om innovation inden for Microsoft Dynamics produkterne. Troels har været ansat hos ADDvision siden 2007. Gennem sin ansættelse har han arbejdet som seniorkonsulent og udvikler inden for Microsoft Dynamics produkterne.

frederik_pedersen

Frederik Pedersen indtræder som partner hos ADDvision og udnævnes til Supportchef.

Frederik skal være drivkraften til at fastholde vores målsætning om, at vores kunders IT-Infrastruktur kører optimalt, og at vi med vores opdaterede viden og kompetencer kan tilbyde de nyeste og mest effektive IT-løsninger. Frederik har været ansat hos ADDvision siden 2005. Gennem sin ansættelse har han arbejdet som seniorkonsulent og teamleder inden for vores IT-infrastruktur team.

At samarbejde med ADDvision A/S

Tid. Tillid. Ekspertise. Det er det, vi gerne vil give vores kunder. Friheden og mulighederne ved mere tid. Tilliden til, at løsningerne fungerer optimalt – at du kan regne med os og få fat i os når du har brug for det. Og ekspertise. Vi har over 20 års erfaring inden for online lagerstyring og økonomistyring med Microsoft Dynamics, samt mere end 10 års erfaring inden for it-drift og hosting. Vi tillader os derfor at kalde os selv for eksperter inden for vores forretningsområder, og vi kan derfor levere kvalitetsløsninger til vores kunder.

I et samarbejde med ADDvision møder du mennesker, der er i spidsen på de teknologiske områder, og som samtidigt hylder nogle lidt gammeldags dyder. Ansvar, punktlighed og service er grundpillerne i vores virksomhed og vores forhold til kunderne. Fokus, engagement og respekt præger vores daglige samarbejde med dig, kunden. Vi har arbejdet med IT hele vores karriere og er ærekære og stolte af det. Ikke blot på egne vegne, men også på vores kunders.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send