Prøv vores Business Central tests

Business Central dialog

Er standardløsningen god nok?

Kan jeres virksomhed nøjes med standard Microsoft Dynamics 365 Business Central-løsningen? Eller er der brug for tilføjelser som apps og integrationer?

Testresultatet er baseret på mange års erfaring og viser en generel vurdering ud fra dine svar.  Hvis du vil have det samlede billede kræver det, at vi ved mere om din virksomhed.

Optimering med Business Central

Spar på optimering af processer

Få et konkret bud på, hvor meget din virksomhed kan spare ved at sætte strøm til processerne med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I testenes resultater får du ca. 25% af indsigten og tallene.  Hvis du vil have det samlede billede kræver det, at vi ved mere om din virksomhed, så estimaterne er dækkende. 

Hvis du blot vil have en lidt bedre fornemmelse af, hvor din virksomhed står i forhold til at skifte til Microsoft Dynamics 365 Business Central-løsningen – og du ikke orker en længere telefonsamtale, eller et møde med en lang salgstale – Så tag vores tests og få et overblik på under 5 minutter.

Med vores Microsoft Dynamics 365 Business Central tests kan du hurtigt og helt uforpligtende få en fornemmelse af 2 vigtige kriterier:

  • Kan jeres virksomhed køre standard Business Central? Eller er der brug for tilføjelser og ændringer?
  • Få et konkret estimat over, hvor meget din virksomhed kan spare ved at skifte til Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central giver din virksomhed valgmuligheder og vækst på dine betingelser. Microsoft Dynamics 365 Business Central er et  komplet cloud-baseret økonomisystem. Læs mere her

Vi rådgiver – i stedet for at sælge.

Måske køber du Business Central, når du har snakket med os, måske gør du ikke. Det er dit valg, og det er definitionen på “uforpligtende”

I det mindste har du ikke fået tvunget en velsmurt og genbrugt salgstale ned i halsen. I stedet er du blevet meget klogere på, hvad din fremtidige Business Central-løsning helt præcist kan gøre for din virksomheds effektivitet, vækst og bundlinje.

Hos ADDvision er vi forretningskonsulenter, managementkonsulenter, systemarkitekter, projektledere og teknologiske eksperter. Du får glæde af hele erfaringsgrundlaget på over 30 år – hvor vi har rådgivet om processer, workflows, teknologi, optimering, integrationer, automatisering, effektivitet og forretningsudvikling.

Vores ekspertiseområder er ERP-løsninger, integrationer, WMS, IT-Infrastruktur, hosting, outsourcing, serviceaftaler, rådgivning med mere.

Per Steen Jensen

Book dit gratis og uforpligtende møde lige nu.

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte CEO & Partner Per Steen Jensen på tlf. 20855484  eller sende en mail til psj@addvision.dk

Prøv vores Business Central tests
Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send