Corona-krise: Sådan hjælper ADDvision dig

ADDVISION ARBEJDER FOR FULD STYRKE – OG FØLGER REGERINGENS ANBEFALINGER

COVID-19 og Corona-virus berører os alle, og vi skal passe på hinanden. Derfor vælger vi i ADDvision at vise ansvarlighed, støtte regeringens og sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og tage alle fornødne tiltag til ikke sprede smitten.

Sådan gør vi i forhold til dig og dine opgaver:

Heldigvis er det nemmere end nogensinde før at udføre sit arbejde hjemmefra og virtuelt. Du kan regne med, at vi stadig kan hjælpe dig, og at der er styr på dine opgaver.

  • Vi har opfordret vores medarbejdere til i videst muligt omfang at arbejde hjemmefra. Og i det hele taget være opmærksomme og tænke sig om.
  • Vi er online og arbejder gennem Microsoft Teams og mail, så vi kan arbejde i fællesskab på kundeprojekter.
  • Hvor det er muligt, konverterer vi fysiske kundemøder til telefonmøder. Er der aftalt et møde, kontakter vi dig telefonisk for at beslutte, hvordan vi afholder mødet – fx video-møde, telefon, mail.
  • Vi servicerer selvfølgelig stadig din IT-løsning, og vi gør det i dét omfang, det overhovedet er muligt, uden at det får konsekvenser. Vi løser også dine løbende opgaver. Alt foregår, som det plejer – blot fra en anden lokation.
  • Der kan være enkelte ting, du ikke lige kan få lavet, kodet eller justeret, men vi forsøger at imødekomme dig, så langt det er muligt.
  • Den kritiske drift og problemer, der har opsættende indvirkning på din drift, er vi klar til at løse, og det bliver prioriteret før nye opgaver.

Vi hjælper også dig med at arbejde sikkert og effektivt hjemmefra

Vi er jo i IT-branchen, og vi har i lang tid brugt de redskaber og den adfærd, der giver gode resultater, når man arbejder hjemme.

Corona-virus kan du sikre dig imod ved at undgå nærkontakt med andre – men hvordan sikrer du dig mod hackere og lignende, når arbejdet pludselig foregår fra en ny adresse? Læs mere om de apps og løsninger, der hjælper dig og dine medarbejdere til at arbejde sikkert hjemmefra – og se vores tip til, hvordan du arbejder godt og effektivt hjemmefra.

Har du spørgsmål eller vil du vende situationen i forhold til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Per Steen Jensen på mail psj@addvision.dk eller telefon 26 24 29 31

Frederik Pedersen på mail fp@addvision.dk eller telefon 61 62 29 26

Lad os hjælpe hinanden og vores nærmeste med at komme igennem denne kritiske tid.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send