”Det gamle virker da stadig. Jeg behøver ikke skifte!”

”Det gamle virker da stadig. Jeg behøver ikke skifte!”

Det er fristende at holde fast i sin gamle version af Microsoft Office. Det kører da. Alle i virksomheden kender det rigtigt godt.  Det er også dyrt at skifte. Er det ikke?

Sådan er der sikkert også nogen, der har sagt om hestevognen, da bilen blev allemandseje. Ville du drømme om at køre afsted til et kundemøde i en hestevogn? Der er mange vaner fra gamle dage, som det slet ikke giver mening at holde fast i mere. Eksempelvis den forældede IT-vane, hvor man købte noget, betalte meget for det … og brugte det uden at tænke mere over det. Slet ikke over opdateringer.

Så … Bare fordi Microsoft siger, at nu er programmet ikke supporteret, tror du egentlig ikke på, at du har brug for noget nyt. Hvorfor kan du ikke bare gøre, som du plejer? Det kører vel stadigvæk?

Kalder du det her at virke?

Du kan stadig få dine Microsoft Office programmer til at virke, måske bare lidt langsommere. Nogle opgaver går måske så langsomt, at man er nødt til at gøre det manuelt. Eller man er nødt til at udføre manuelle processer, fordi automatisering slet ikke er mulig i den version af Microsoft Office programmerne som I har i dag. Det går der tid med. Tid, du kunne bruge på at få forretningen til at vokse. Der sker også en kædereaktion, når et program ikke er supporteret længere. Så jo, det kører da. Lige så godt, som hvis du kører bil i blinde. På et eller andet tidspunkt går det galt.

U-supporteret software giver stærkt forøget risiko for at blive angrebet af hackere (og risikoen er stor i forvejen). Når du får ny hardware, kan din gamle software ikke nødvendigvis køre på det, og du kan se frem til en stor ekstraregning for at opgradere. Og frem for alt – din gamle software kan slet ikke dét, de nye versioner kan, og din gamle software kan ikke samarbejde med nogen af de nye programmer, der er nødvendige for din virksomheds overlevelse. Sammenlign det med at køre hestevogn. På motorvejen.

Det er næsten lige så gammeldags, som den silotænkning, der stadig florerer rundt omkring. Silotænkning medfører et IT-setup, der ikke arbejder sammen. Hvis 2020 har lært os noget som helst, så er det, at truslen ikke måske kommer. Den HAR ramt, og den eneste måde, vi klarer os på, er ved at tænke agilt, handlekraftigt og samarbejdende. Automatisere en masse processer. Få brugbare forudsigelser. Have en stærk sikkerhed. Sådan arbejder gammel software ikke. Det kræver en ny platform – som Microsoft 365 (Office365)

Gentænk måden, hvorpå du arbejder med Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du cloud-baserede samarbejdsværktøjer, IT-konfiguration, sikkerhed, administration, de velkendte Office-programmer som Word, Excel, PowerPoint med flere, apps til Windows-pc’ere, MacOS, iOS & Android og Windows 10 i én og samme løsning – til en pris, der passer til din virksomhed.

Vær produktiv hvor som helst

Få arbejdet gjort med produktivitetsløsninger, og hold forbindelsen til dine medarbejdere og klienter, uanset om du arbejder hjemmefra eller fra arbejdspladsen

Microsoft 365

Gør din virksomhed sikker

Beskyt virksomhedsdata med en skyplatform, som tilbyder indbyggede sikkerhedsfunktioner til blandt andet fjernarbejde på forskellige platforme. Services og applikationer opdateres automatisk med de seneste sikkerhedsopdateringer.

En omkostningseffektiv løsning

Strømlin samarbejdsværktøjer, it-konfiguration og -administration og omkostninger med en enkelt produktivitetsløsning. Et udpluk af services og programmer i Microsoft 365 løsningen. Kontakt os for en komplet liste.

Chat, opkald og møder
Afhold onlinemøder, foretag opkald, chat, del filer og samarbejd i realtid med Microsoft Teams.
Skylager
Administrer filer overalt med 1 TB OneDrive-lager.
Office-apps og -tjenester
Brug, del og samarbejd i Word-, Excel- og PowerPoint-filer i Microsoft Teams.
Mail og kalender
Etabler forbindelse til kunder og kolleger med Outlook og Exchange.
Udfør nemt gentagne opgaver
Strømlin dagligdagens virksomhedsprocesser med Power Automate.
Beskyt mod cybertrusler
Beskyt mod virusser, malware, phishingforsøg, ransomware, spam og andre trusler.
Hold kundedata beskyttet
Beskyt oplysninger mod cyberkriminelle, uautoriseret adgang og utilsigtet sletning.
Beskyt din enhed
Hjælp med at holde dine data sikre, også når de tilgås fra medarbejderes personlige enheder.
Identitets- og adgangsadministration
Konfigurer og administrer nemt brugere, enheder og data, så du kan fokusere på at drive din virksomhed
It-konfiguration og -administration
Konfigurer, administrer og installer uden problemer

Kontante og praktiske fordele ved at leje licenser i stedet for at købe

De fleste virksomheder har enten for få eller for mange Microsoft-licenser i forhold til, hvad de behøver. Det koster det samme at leje licenser til Microsofts softwareprodukter, som de koster at købe. Licenser faktureres efter forbrug og I kan justere antallet fra dag til dag. 

Læs mere om Microsoft 365 her

Har du overblikket? Vil du gerne have det?

Vil du finde ud af, hvordan det egentlig står til i din virksomhed? Så kontakt os – vi giver dig et overblik ganske gratis. Du får også et sikkerhedstjek, hvor vi stiller alle de rigtige spørgsmål. Vi scanner jeres IT-setup, og giver jer en fuld rapport over licenser, versioner og usikkerheder i struktur og systemer. Sådan ser det ud hos jer. I et samlet overblik.

På baggrund af scanningen rådgiver vi jer, og anbefaler, hvordan I bedst kommer videre, hvor I som virksomhed kan gøre det smartere, mere miljøvenligt og billigere. Det er  gratis, og både overblikket og rådene er uforpligtende.  Rapporten får du uanset hvad. Så få overblikket og gør din virksomhed klar.

Det gør du ved at give os et ring på 44 53 03 33 eller skrive en mail til Senior IT-arkitekt Frederik Pedersen på fp@addvision.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send