Opdaterede lokaler

Opdaterede lokaler

Vi har fået ombygget og gennemrenoveret vores kontorlokaler i Herlev, så der nu er plads til at byde nye kollegaer velkommen i 2020. Med ombygningen har vi fået to storrumskontorer som giver mere lys, og større muligheder for at arbejde effektivt sammen.

Se billederne af vores flotte, nye lokaler her

Vores kultur og arbejdsplads

Vores kultur præges af medarbejdere med stor faglig kompetence, der bliver udlevet gennem vores værdier: fokus, engagement og respekt. Strukturen hos ADDvision er flad, omgangstonen er uformel og venlig – og arbejdsklimaet præget af en god holdånd, hvor vi samarbejder og støtter hinanden.

Sociale arrangementer

Hos ADDvision vil vi være tæt på kunderne, og løsningerne udvikles ikke altid på kontoret, men ofte ude hos den enkelte kunde. Derfor har vi stort fokus på at skabe nogle rammer, der holder sammen på virksomheden gennem sociale og faglige arrangementer. Det sker bl.a. gennem vores medarbejderklub, “ADDvision Sports & Social Club”, der arrangerer en god blanding af kulturelle og fysiske aktiviteter. Som eksempler på vores arrangementer kan nævnes: Teater- og biografture, fægteskole, gokart-race, DHL-stafet, kokkeskole samt teambuilding-ture til Island, Sverige, Rom, Prag, Berlin, Dublin og Barcelona

Plads til både karriere og familie

Selvom både de faglige niveauer og ambitionerne er høje, lægger vi hos ADDvision stor vægt på work-life-balance. Mange af vores medarbejdere har en alder, hvor familielivet med børn naturligt prioriteres – og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor har vi fleksible arbejdstider, og børn er velkomne på kontoret, hvis det en dag kniber med at få pasningen på plads. Desuden har vi årlige arrangementer for ansatte og deres familier.

Arbejdspladsen er mere spændende, når det praktiske er i orden

  • Attraktiv lønpakke og god pensionsordning
  • Efter kun 3 måneders ansættelse er du med i en pensionsordning, der bl.a. indeholder sygeforsikring af medarbejderne, så du f.eks. kan få hurtig hjælp under sygdom og skader.
  • Hos ADDvision tilbyder vi frisk morgenbrød, ligesom lækker frugt er en naturlig del af personaleplejen. Vores frokostordning består af sund og varieret mad lavet af vores madmor, som vi nyder i fællesskab.
  • ADDvisions kontor er indrettet i lyse og moderne, indbydende lokaler med røgfrit miljø. Når vejret tillader det, er der endvidere mulighed for at nyde frokosten i vores hyggelige have.
Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send