Rådgivning i øjenhøjde

Rådgivning i øjenhøjde

Er det kun de største spillere på det danske erhvervsmarked, der skal have solid strategisk og taktisk rådgivning, før de træffer beslutninger om virksomhedens systemer?

Det synes vi ikke. Derfor rådgiver vi, i stedet for at sælge løs.

Hos ADDvision er vi forretningskonsulenter, managementkonsulenter, systemarkitekter, projektledere og teknologiske eksperter. Du får glæde af hele erfaringsgrundlaget på over 30 år – hvor vi har rådgivet om processer, workflows, teknologi, optimering, integrationer, automatisering, effektivitet og forretningsudvikling – som kunde hos os. Du kan endda få en gratis smagsprøve på vores rådgivning ved en indledende online dialog eller over en kop kaffe hos os.

Vi har udviklet og leveret til nogle af de største i verden, til nogle af de mest specialiserede i Danmark og det offentlige Danmark … ERP-løsninger, integrationer, WMS, IT-Infrastruktur, hosting, outsourcing, serviceaftaler, rådgivning m.m. Vores helt store styrke er, at vi forstår tankegangen, DNA’et og forretningen i de driftige og dygtige virksomheder – især de, der udgør Danmarks rygrad: SMV’erne. Mange små og mellemstore virksomheder i Danmark har vakt opsigt globalt med deres produkter og resultater. Det gør de, fordi de er originale, visionære og tilpasningsdygtige. Og udnytter, at danskere er nogle af de mest it-udviklede og digitaliserede i verden.

IT-Opgaver uden overraskelser

Der findes ikke kun én måde at løse en IT-opgave på, og derfor er det vigtigt at få afstemt rammer og prismodel for at undgå overraskelser, især med hensyn til pris og garanti. Tvivlen opstår typisk, hvis løsningen ikke fungerer helt som forventet og/eller prisen er blevet højere, end det første estimat … hvad er der så aftalt? Hvad var med i prisen? Læs mere om fastpris og estimat her

Implementering i øjenhøjde

Vi ved, at IT-løsninger skal udarbejdes i tæt samarbejde med kunden. Kunden skal være en aktiv deltager i hele forløbet og ikke blot fungere som en udstikker af en statisk kravspecifikation. Dette giver en gennemsigtighed, der sikrer, at udfordringer bliver adresseret hurtigt og garanterer den nødvendige inddragelse af kunden i hele processen. Samtidig giver det sikker styring af risici og økonomi, samt den optimale ledelsesinvolvering. Læs mere om implementering i øjenhøjde her

Vi møder dig, der hvor du er, og kan fortælle dig – i en ligeværdig snak i øjenhøjde – hvordan du og din virksomhed bedst kommer videre med teknologien, så den skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Perfekte ERP-Projekter med erfaren projektledelse

Hos nogle IT-udbydere er der mulighed for at fravælge projektledelse. Der er også nogle kunder, der tænker, at de kan spare på projektets totalpris ved at fravælge ”projektledelse”. Det er ikke en mulighed hos ADDvision. Og det er der en helt enkel grund til. Det er fordi vi ved, hvad der sker, når man undervurderer værdien af en projektleder. Projektlederen er ikke en tilføjelse, efter vi har regnet på, hvor mange kodetimer, der skal til – projektlederen er en del af kernen i det samlede projekt. Det her, er hvad der går galt stort set hver gang, når der ikke er en erfaren projektleder på et IT-projekt:

  • Der er alt for lidt styr på projektet. Helt basalt, hvem skal gøre hvad hvornår. Der er ingen struktur for processerne.
  • Ressourcerne bliver ikke kanaliseret derhen, hvor de skal være for at nå i mål.
  • Der er ikke allokeret de rigtige ressourcer til opgaverne.
  • Der er ingen risikostyring. Ingen, der løfter blikket, ser fremad, spotter potentielle problemer og løser dem, inden de bliver for store.
  • Der er ingen scope management. Ingen, der sørger for, at omfanget af projektet ikke løber løbsk. En konkret styring af ”det var dét, vi aftalte – hvis vi vil noget mere, hvad gør vi så?”

Læs mere om perfekte ERP-projekter med erfaren projektledelse her

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send