At samarbejde med ADDvision

At samarbejde med ADDvision

Tid. Tillid. Ekspertise. Det er det, vi gerne vil give vores kunder. Friheden og mulighederne ved mere tid. Tilliden til, at løsningerne fungerer optimalt – at du kan regne med os og få fat i os når du har brug for det. Og ekspertise. Vi har over 20 års erfaring inden for lagerstyring og økonomistyring, samt mere end 10 års erfaring inden for it-drift. Vi tillader os derfor at kalde os selv for eksperter inden for vores forretningsområder, og i et samarbejde med os kan du derfor være sikker på at få leveret kvalitetsløsninger.

I et samarbejde med ADDvision møder du mennesker, der er i spidsen på de teknologiske områder, og som samtidigt hylder nogle lidt gammeldags dyder. Ansvar, punktlighed og service er grundpillerne i vores virksomhed og vores forhold til kunderne. Fokus, engagement og respekt præger vores daglige samarbejde med dig, kunden. Vi har arbejdet med IT hele vores karriere og er ærekære og stolte af det. Ikke blot på egne vegne, men også på vores kunders.

Vi ved, at et succesfuldt projekt kræver et solidt grundlag og en helstøbt metode, der tager fornuftig hånd om tid, ressourcer og kvalitet. For at sikre den bedste kvalitet til den aftalte tid anvender ADDvision agile projektmetoder. Metoderne får projektet i mål, involverer ledelsen optimalt og giver samtidig en sikker styring af risici og økonomi.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send