ADDvision: Vi er rådgivere. I stedet for sælgere

ADDvision: Vi er rådgivere. I stedet for sælgere

Ekspertise. Rådgivning. Tillid. Tid. Det er det, vi gerne vil give vores kunder.
Friheden og mulighederne ved at kunne regne med at ens samarbejdspartner bare kan dét der og mere end løfter opgaven. Bevidstheden om, at vi har integritet nok til at give dig det bedste råd for din virksomhed … i stedet for dét, vi tjener mest på. Tilliden til, at løsningerne fungerer optimalt. Tillid til, at du kan regne med os og få fat i os, når du har brug for det. Og tiden til at fokusere på din virksomhed – fordi vi har styr på din IT og dine systemer.

Vi har over 30 års erfaring inden for lagerstyring, økonomistyring og IT-drift – og med forretningsforståelse, optimering og automatisering. Vi tillader os derfor at kalde os selv for eksperter. Samtidigt ved vi, at et succesfuldt projekt kræver et solidt grundlag, en helstøbt metode – og en perfekt projektledelse. Du bliver sikret den bedste kvalitet til den aftalte tid, fordi vi tager fornuftig hånd om tid, ressourcer og kvalitet. Vores erfaring og metoder får projektet i mål, involverer ledelsen og medarbejderne optimalt og giver samtidig en sikker styring af risici og økonomi. Derfor kan du sammen med os være sikker på at få leveret kvalitetsløsninger.

I et samarbejde med ADDvision møder du nærværende mennesker, der er i spidsen på de teknologiske områder, og som samtidigt hylder nogle lidt gammeldags dyder. Ansvar, punktlighed, integritet og service er grundpillerne i vores virksomhed og vores forhold til kunderne. Fokus, engagement og respekt præger vores daglige samarbejde med dig, kunden. Vi har arbejdet med IT hele vores karriere og er ærekære og stolte af det. Ikke blot på egne vegne, men også på vores kunders.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send