Digital integration & systemkommunikation

Digital integration & systemkommunikation

Hos ADDvision har vi over 30 års erfaring med digital systemkommunikation og integration af komplekse systemer og løsninger sammen med en Microsoft ERP-løsning.

Succes & effektivitet kræver automatisering & integration

Din virksomhed agerer i en verden, hvor succes og effektivitet i stigende grad afhænger af medarbejdernes adgang til automatiserede, sammenhængende dataflows og arbejdsgange. Den bedste forudsætning for automatisering skaber du ved at gøre det nemt at forbinde processer og mennesker i de enkelte afdelinger og forretningsområder. Med andre ord: Du skal integrere dine systemer.

Når din ERP-løsning kan det meste – men ikke alt

Din Microsoft ERP-løsning indfrier de fleste behov i en typisk dansk virksomhed. Men der kan være specifikke behov, som ikke umiddelbart dækkes af standardversionen. Måske overvejer du at bruge mere specialiserede softwareløsninger, fordi du har brug for lidt dybere funktionalitet på særlige områder?

Det kan f.eks. være software, der kan automatisere jeres arbejdsprocesser som f.eks. integration til webshop, lønsystem, budgettering, BI, EDI, PIM, WMS, POS system, lagerautomat m.v.

Få succes med øget digitalisering

Der findes masser af software på markedet, der kan hjælpe jer. Og det åbner jo fantastiske muligheder for din virksomhed, så derfor kan det være fristende blot at vælge en tilfældig af de mange løsninger på markedet.

Men hvis du for alvor vil have succes med at digitalisere på nye områder af virksomheden, bør de specialiserede softwareløsninger, du vælger, have integrationsmuligheder til din ERP-løsning.

Hvad er digital integration og systemkommunikation?

En digital integration er kort sagt, hvordan to programmer kommunikerer/udveksler data med hinanden.
Der findes mange måder og standarder, hvorpå IT-programmer kommunikerer med hinanden.
Grundlæggende benyttes et API (Application Programming Interface)  f.eks. ODATA benyttes til Dynamics NAV & Business Central,
som er et sæt beskrevne funktioner på, hvordan programmet kan kommunikere med andre programmer.
Strukturen på data findes også i forskellige standarder som f.eks. CSV, EDIFACT, XML, OIOUBL, PEPPOL m.m.

 

Manglende integration holder jer tilbage

Systemer og data, der ikke er forbundne, bremser nemt vækst og udvikling i jeres virksomhed, f.eks. fordi isolerede systemer ofte skaber isolerede øer af information. Information, der er besværlige at finde, dele og sætte i spil på tværs af resten af virksomheden.

Skab et smidigt dataflow

Tæt integration af jeres systemer er din garanti for, at det er de samme opdaterede data, der bruges på tværs af jeres IT-løsninger.

F.eks. kan du med en ERP-integreret webshop automatisere alle processerne på tværs af webshop og ERP-løsningen, så alle oplysninger om lagerstatus, priser, rabat, kunder, produktdata m.v. altid er synkroniseret. Indkøbsforslag kan dannes automatisk i ERP-løsningen, og lagermedarbejderne har hele tiden overblikket, fordi salget automatisk registreres som ordre, der skal plukkes og fragten bestilles automatisk. Når det gælder betalingsløsninger, sikrer integration til virksomhedens øvrige systemer, at der er styr på, hvem der skylder hvad, og at betalingerne automatisk trækkes på kundens konto og overføres til bogføring i jeres ERP-løsning. Det giver økonomiafdelingen det fulde overblik. Og med et integreret, moderne tidsregistreringssystem kan I registrere tid fra smartphones og automatisk få overført data til ERP-løsningen, hvor de ligger klar til brug for lønbogholderiet. For blot at nævne et par eksempler.

Derfor er der gode grunde til at gå efter digital integration

1. Minimer fejl og få korrekt data

Ved at integrere data og systemer får du og dine medarbejdere et bedre overblik. Dette fører til færre fejl og mangler i de individuelle led, da den manuelle arbejdsbyrde reduceres og jeres data bliver mere valide.

2. Automatisering og øget produktivitet

Ved at integrere og automatisere data, systemer og arbejdsprocesser, kan der skabes strømlinede workflows, så I undgår dobbeltarbejde.  Det vil medvirke til, at du og dine medarbejdere oplever øget produktivitet.

3. Udnyt teknologien og udvid jeres markedsandele

Med nye teknologier inden for Internet of Things (IoT) og Machine Learning får din virksomhed en helt anden dimension at arbejde med jeres data på – til gavn for jeres kunder og forretning. Hele verden kan blive jeres markedsplads med B2B og B2C webshop.  Eller de store handels portaler som Amazon m.m. I sikrer, at det altid er de rigtige varer, priser og lagerbeholdninger, der vises. 

Med vores mange års erfaring og omfattende ekspertise med integration af mange forskellige type løsninger i forskellige brancher, kan vi hjælpe dig med en digital integration til din Microsoft ERP-løsning.

Ingen integrationsopgave er for lille eller for stor

ADDvision har lavet digital integration for nogle af de største globale selskaber i verden. For nogle af de helt små virksomheder i Danmark. Og for nogle af de stærkt specialiserede virksomheder. Vi kan også løse din opgave og rådgive dig om, hvordan processerne flyder mest effektivt.

Få vores rådgivning til jeres næste integrationsopgave

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer af virksomheder og integrationsløsninger på tværs af brancher og IT-systemer. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis – og det er både gratis og uforpligtende at få en dialog og råd ved et indledende online møde. Som kunde hos os fører vi en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af, hvilke ønsker og behov der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Kontakt Partner Troels Hessenschmidt på tlf. 20943876 eller send en mail til the@addvision.dk og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send