C5 Død! C5 længe leve!

C5 Død! C5 længe leve!

Træk vejret. Vi har to gode nyheder til dig.

Det første, du skal vide, er, at din Microsoft C5-løsning kan køre videre i mange år endnu. Sagtens.

Ro på. Du har god tid.

Selv om Microsoft den 1/1 2019 ophører med at videreudvikle, sælge, leje eller supportere C5, går verden ikke i stå.

Din løsning er i sikkerhed, for du har Danmarks stærkeste C5-team på din side hos os. Vi holder driftigt liv i din trofaste C5-løsning. Så du slipper for at skifte i hast, fordi du føler dig presset til det. I stedet kan du foretage dit skift, når det passer dig – gennemtænkt og velovervejet. For det er ikke billigere eller dyrere, om du skifter nu eller om 4 år.

Lad være med at lade dig stresse af annoncer for ”Skift på 5 dage!” Hvorfor skal du chokkes til en mega-investering? Hvis det, du har, faktisk fungerer godt?

Hos ADDvision ved vi, at virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Udover det, så kan vi lægge arm med hvem som helst i Danmark, når det gælder C5. Vi kender systemet ud og ind, og vi kender begrænsningerne og mulighederne – og vi lover dig, at din virksomhed kan køre succesrigt videre med C5 i et godt stykke tid fremover.

Det andet, du skal vide? Det her er din gyldne mulighed for at optimere virksomhedens brug af jeres nuværende system.

Helt faktuelt:

  • Din løsning kan køre. Uanset hvad.
  • Som aktiv abonnent på en C5-licens, kan du stadig få lov at tilkøbe alt, fx database plads, brugere og funktionalitet
  • Har du ikke et aktivt C5-abonnement, kan du kun tilkøbe databaseplads
  • Det gør ingen økonomisk forskel om du skifter nu eller om 2-3 år
  • Det GØR en økonomisk og forretningsmæssig forskel, om du udnytter funktionalitet og automatisering og har styr på dine processer
  • Har du og din virksomhed en C5 licens, som er købt før den 6. oktober 2013– og har aktivt opdateringsabonnement, så har du nu en unik mulighed for at vælge at bytte din C5 licens til en Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning, med tilsvarende funktionalitet og brugerantal.
  • Kunder med første C5 licens registreringsdato efter 6. oktober 2013 har også muligheden for at opgradere til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dette gøres gennem et i daglig tale kaldet “tilbagekøb”. Et tilbagekøb understøtter, at du kan få op til 100% af jeres nuværende licensværdi i rabat ved skifte til en nyt økonomisystem hos Microsoft.

Må vi udfordre dig lidt? Og give dig en langt bedre bundlinje?

Nu, du har været i gang med at spekulere over, om din C5-løsning skal skiftes – så vil vi foreslå dig noget, som slår meget mere igennem i din virksomheds økonomi og succes.

For … Hvor meget bruger du din C5-løsning i dag? Sådan egentlig? Vi ser virksomheder, der skifter til ny teknologi – fordi det skal man jo – men som egentlig slet ikke bruger systemet alligevel. Eller kun sporadisk udnytter funktionerne.

Det har aldrig været mere aktuelt end i dag, at man kigger på standardløsninger, Automatisering og workflows. Her skaber du nemlig en stor økonomisk forskel, direkte på din bundlinje.

Få rådgivning af os – hvad er bedst til din virksomhed

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer af virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis – og det er både gratis og uforpligtende at få råd. Vi fører en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af, hvilke ønsker og behov der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Kontakt Projektchef og partner Henrik Gulløv på tlf. 20613821 eller send en mail til heg@addvision.dk og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send