Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 er elsket i Danmark i alle sine versioner, og er stadig i succesrig brug rundt om i landet. Det er fordi, de modulopbyggede systemer gør det nemt at komme i gang med grundlæggende økonomistyring. Systemet kan målrettes til et utal af brancher inden for service, handel/engros, håndværk og industri. Du kan med andre ord sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og dens behov. Og sikre dig et godt overblik mange år frem endnu.

Også selv om Microsoft’s support stopper i januar 2019. Vores team af Dynamics C5-specialister er nemlig de stærkeste eksperter i Danmark – og vi kan hjælpe dig og din virksomhed med din Microsoft Dynamics C5-løsning mange år ud i fremtiden.

I praksis starter du med en grundpakke, som du bygger videre på. Grundpakken giver dig en række fordele:

Integreret virksomhedsløsning

Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden.

Bevist pålidelighed

Microsoft Dynamics C5 har over 80.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og et hav af tillægsløsninger. C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med og mange revisorer anvender og anbefaler det.

Hurtigt og nemt at implementere

Microsoft Dynamics C5 kan være installeret og klart på ingen tid. Det er en enkel standardløsning, der er parat til brug lige fra start. Det enkle system sikrer dig også en hurtigt gennemført træning af dine ansatte. Den grafiske brugerflade følger Microsofts standarder: venligt og intuitivt, så brugeren nemt kan finde rundt i systemet, både med den traditionelle gittermenu samt en brugervenlig Microsoft Windows miljø.

C5 rummer desuden en serie udviklingsværktøjer, som giver brugerne mulighed for at foretage tilpasninger overalt i standardprogrammet.

Blandt de stærke generelle faciliteter i Microsoft Dynamics C5 er også transaktionssporing, som giver mulighed for at følge posteringer og grundlaget for disse. Med Print2Office er det nu muligt at anvende Microsoft Word til at designe og udskrive dine formularer, som f.eks. fakturaer og tilbud. Endvidere er det nu muligt at printe ud direkte til Microsoft Excel, hvilket gør det muligt, at arbejde videre med data i Microsoft Excel.

Kan man få tillægsløsninger til Microsoft Dynamics C5 2012?

ADDvision kan tilbyde mange forskellige former for tillægsløsninger, som gør at jeres Microsoft Dynamics C5 understøtter forretningen 360 grader.  Her er et udpluk af tillægsløsninger:

  • Online lagerstyring
  • Rapporter og analyser med Microsoft Power BI
  • e-mail fakturering
  • Forsendelse med Consignor
  • Mobile salgsløsninger
  • Analyser og rapporter med Microsoft Power BI
  • Dokumentstyring  med online godkendelse og workflow.
  • Webshop
  • Sag/Projektstyring med Microsoft SharePoint
  • Og meget mere …

Bemærk, at Microsoft Dynamics C5 2012 kan lejes frem til og med den 08-01-2019.

Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send