Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et virksomhedssystem til små og mellemstore virksomheder, der har behov for en samlet softwareløsning. Systemet  forøger produktiviteten og optimerer arbejdsgangene i virksomheden. Funktionaliteten i Microsoft Dynamics NAV dækker alt, du har brug for til at drive en konkurrencedygtig, effektiv og succesrig virksomhed.

Du får adgang til branchespecifik funktionalitet, inden for f.eks. handel, produktion, logistik, projekt, service og den offentlige sektor. Microsoft Dynamics NAV er nem at bruge og enkel at tilpasse. Vælg den bedste brugerflade, styr sikkerheden, tilføj ny funktionalitet og integrer til andre. ADDvision tilpasser din løsning, så den opfylder dine specifikke behov – nu og i fremtiden.

Brug din tid godt – tag en snak med os og få alt at vide om Microsoft Dynamics NAV. Vi er nemlig eksperter og kan hjælpe dig med support, tilretninger, udvikling og hosting.

Microsoft stopper salget af Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV bliver udfaset som produkt hos Microsoft til fordel for Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det betyder, at du ikke længere kan købe eller leje en Dynamics NAV-licens. Har du allerede en NAV-løsning kan du sagtens køre videre med den. Og vi kan hjælpe dig med support, tilretninger, hosting og udvikling.

Er du i tvivl om din nuværende løsning eller det nye Dynamics 365 Business Central passer bedst til din virksomhed? Så kontakt vores rådgivere i dag – de er nogle af Danmarks skarpeste eksperter inden for Microsoft Dynamics systemerne, og kan afdække din virksomheds konkrete behov.

Læs mere om Dynamics NAV og tillægsprodukter

Få mere fra hånden med NAV

NAV er rolletilpasset og giver dine medarbejdere den indsigt, de har brug for i deres daglige arbejde. Med de relevante oplysninger ved hånden kan de både løse dagens opgaver og planlægge morgendagen.

Økonomistyring
Administrer økonomien, anlæg, likvide midler, aktiver og bankforretninger.

Forsyningskæde, produktion og drift
Spor og administrer produktion, lager, ordrer og leverandører.

Salg og service
Administrer kontakter, salgsmuligheder og servicekontrakter.

Projektledelse
Opret estimater, spor projekter, og administrer kapacitet.

Nemmere integration
Standard web-integration til tredjeparts programmeret som Webshop,  CRM m.m.

Global løsning
Konkurrer på globalt plan med forskellige valutaer og sprog.

Business intelligence og rapportering
Sammen med Microsoft Power BI og  JetReports, for I mulighed for rapportering og analyse, ledelsesrapportering, indsigt og beslutningsstøtte.

Tæt integration til Office365 – forbedre jeres produktivitet.
Sammen skaber Microsoft Dynamics NAV og Office 365 stærke funktioner til at understøtte virksomhedens processer og medarbejdernes produktivitet

Workflow og Digitalisering
Digitalisering af forretningsprocesserne med dokumenthåndtering, workflow-styring og elektronisk bilagsgenkendelse (OCR), så manuelle, papirbaserede forretningsprocesser digitaliseres

Fleksibel implementering
Implementer lokalt eller i skyen – vælg den model, der passer bedst til din virksomhed.

 

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send