Microsoft XAL

Microsoft XAL

Microsoft XAL – der før hed “Concorde XAL” – var i 17 år med mere end 8.000 licenser et af de mest anvendte økonomistyringssystemer til mindre og mellemstore virksomheder.
Der er ingen tvivl om, at Microsoft XAL har gjort det godt, men springet fra XALs teknologi til de gældende standarder i dag er trods alt for stort. Derfor valgte Microsoft at stoppe udviklingen af ny funktionalitet til XAL pr. 31. januar 2009.

Vi er eksperter i Microsoft XAL og hjælper dig stadig med tilretninger, videreudvikling og support, hvis du vil beholde din løsning. Faktisk skal du kontakte ADDvision for konsulentbistand, hvis du har behov for f.eks. løntilpasninger eller andre nye lovmæssige krav til dit system. Microsoft udsender ikke længere opdateringer til XAL.

Har du opdateringsabonnement på Microsoft XAL?

Så er din licens noget  værd – Microsoft tilbyder tilbagekøb af din XAL-licens, hvis du vil skifte til et andet Microsoft økonomi- og virksomhedssystem.

Som abonnementskunde har du 100% tilbagekøbsret af din XAL-licensværdi til køb af et nyt Microsoft Dynamics system – når det passer DIG! Dvs. du kan fortsætte medd din XAL-løsning, så længe det opfylder din virksomheds behov. Der er INGEN deadline fra Microsoft for, hvornår du skal migrere til den nye Microsoft Dynamics løsning for nu.

Du skal dog være opmærksom på, at “tilkøb” – dvs. køb af moduler, yderligere database, ekstra brugere og alt andet til en eksisterende XAL-licens, kun var muligt frem til 31. december 2011.

Indtil tilbagekøbsgarantien benyttes, betaler du fortsat 10 – 12% i opdateringsabonnement – alt efter, hvilke type abonnementsplan du har valgt.

Du skal også vide, at du ikke kan regne med, at XAL er supporteret på nye styresystemer eller databaseversioner, der er frigivet efter 31. januar 2009. Så hvis du har planer om at skifte til nyt styresystem eller ny databaseversion, bør du kontakte os inden for at høre om mulighederne.

Læg en IT-strategi

Har du brug for sparring til at lægge en IT-strategi, er du meget velkommen til at kontakte os.

ADDvision vil også løbende holde dig opdateret med muligheder for tillægsløsninger til din eksisterende XAL-løsning. Vi kan også vise dig, hvad du kan få ud af at opgradere til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send