Opgraderingsmuligheder

Opgraderingsmuligheder

Tag det bare roligt

Først og fremmest er det vigtigt at tage det ganske roligt. Der er mange glade brugere af Microsoft Dynamics NAV i Danmark, som med god grund er yderst tilfredse med deres system og mange af dem kører fortsat på programmet. Og der er heldigvis ingen panik fordi systemet kan køre videre, selvom Microsoft’s support af Dynamics NAV stopper. Du kan være sikker på, at ADDvision’s team af Dynamics NAV-specialister kan hjælpe dig og din virksomhed i mange år ud i fremtiden.

Dine muligheder er derfor:

  • at fortsætte med dit eksisterende system, og træffe beslutning om et skift på et noget senere tidspunkt
  • at migrere til Dynamics 365 Business Central fra Microsoft. Vi har allerede stor erfaring med at flytte Dynamics NAV løsninger til de nye platforme hos Microsoft. Og vi fortæller dig gerne om fordele og ulemper, så du kan forholde dig til beslutningen

Byt-til-nyt: Unik mulighed for at bytte din Dynamics NAV til Dynamics 365 Business Central fra Microsoft

Har du og din virksomhed en Microsoft Dynamics NAV licens med et aktivt opdateringsabonnement, så har du nu en unik mulighed for at vælge at bytte din Microsoft Dynamics NAV licens til en Dynamics 365 Business Central version med tilsvarende funktionalitet og brugerantal. Der er mulighed for at vælge mellem leje versionen med rabat eller bytte til købe versionen.

Spørg os også, om det er nu, du skal opgradere – eller om det bedre kan betale sig for dig at vente til næste gang. Vi fortæller dig, hvornår det er bedst for din virksomhed at skifte til Dynamics 365 Business Central.

Kompetent rådgivning til din virksomhed – Sammen finder vi de bedste opgraderingsmuligheder

Hos ADDvision specialiserer vi os i at give personlig rådgivning og vi gør derfor meget ud af at evaluere din virksomheds specifikke behov. Ud fra disse behov kan vi hurtigt give dig kompetent rådgivning om hvilke opgraderingsmuligheder, der er mest relevante for din virksomhed. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om fordele og ulemper ved at skifte til Dynamics 365 Business Central. Vi tager os af de tekniske aspekter og finder den bedste løsning til lige netop din virksomhed.

Når vi i fællesskab har fundet frem til den optimale løsning for din virksomhed kan vi også tilbyde at stå for hosting, drift og service. Vi kan med andre ord hjælpe dig med alle aspekter af din næste opgradering.

Book et gratis møde

Få en gratis smagsprøve på vores rådgivning ved en indledende online dialog eller over en kop kaffe hos os.

Kontakt CTO & Partner Peter Fløe Wium på tlf. 20943876 eller send en mail til pfw@addvision.dk

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send