Opgradering eller skift til Business Central

Opgradering eller skift til Business Central

Hvad skal du vælge? Har du overhovedet brug for at opgradere? Skifte til Dynamics 365 Business Central ? Vi giver dig muligheden for at sammenligne forskellige Microsoft Dynamics NAV scenarier og få et hurtigt overblik.

Spørg os også, om det er nu, du skal opgradere – eller om det bedre kan betale sig for dig at vente til næste gang. Der kommer en ny masterversion af Microsoft Dynamics NAV hvert år. Og mindre opdateringer hver måned – vi fortæller dig, hvornår det er bedst for din virksomhed at hoppe på toget eller skifte til Dynamics 365 Business Central som er den nye version af Dynamics NAV.

Læs her om den nyeste udgave af NAV: Microsoft Dynamics NAV 2018

Læs mere om Dynamics 365 Business Central

Kompetent rådgivning til din virksomhed

Hos ADDvision specialiserer vi os i at give personlig rådgivning og vi gør derfor meget ud af at evaluere din virksomheds specifikke behov. Ud fra disse behov kan vi hurtigt give dig kompetent rådgivning om hvilken Microsoft Dynamics NAV-version der er den bedste til din virksomhed. Kontakt os gerne om en uforpligtende snak om fordele og ulemper ved at skifte version. Vi hjælper dig med at sammenligne forskellige Microsoft Dynamics NAV løsninger og forklarer det på en overskuelig måde. Vi tager os af de tekniske aspekter og finder den bedste løsning til lige netop din virksomhed.

Og spørg os naturligvis, når du gerne vil vide, om du kan konvertere til den nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send