Mobile salgsløsninger

Mobile salgsløsninger

ADDvision kan tilbyde forskellige mobile salgsløsninger til dig, der har brug for at kunne sælge lige så effektivt, når du er ude, som når du er hjemme på kontoret. Det er en komplet salgsløsning, der optimerer din salgsproces, når du fx er på kundebesøg, i showroom eller på messer og udstillinger. Du har nemlig online adgang til dine virksomhedsdata og kan eksempelvis oprette kunder, se produktinformation, oprette salgsordrer eller tilbud – og sende en ordrekopi til kunden med det samme som pdf på e-mail.  Når du benytter en bluetooth stregkodescanner sammen med den mobile enhed, kan du oprette ordrelinjer enkelt og sikkert.

Løsningen fra Nsales kan  anvendes alle steder, uanset om I er online eller offline.
(Standardløsningen, som følger med gratis til Microsoft Dynamics 365 Business Central, virker kun, når der er forbindelse til internettet.)

Når en ordre er oprettet og godkendt på den mobile enhed, bliver den automatisk synkroniseret til jeres Microsoft Dynamics C5, NAV eller Microsoft Dynamics 365 Business Central, og den er klar til blive godkendt og ekspederet.

Vores mobile salgsløsning er sikker, brugervenlig og fungerer på følgende mobile enheder:

  • Laptop
  • Tablet
  • IPad
  • IPhone
  • Smartphone

ADDvision har blandt andet leveret mobile online salgsløsninger med fokus på messesalg til Broste Copenhagen – løsningen benyttes med stor succes i Danmark og rundt omkring i Europa, når de deltager på messer og udstillinger.

nSales mobil salgsløsning
nSales mobil salgsløsning

Få rådgivning af os – hvad er bedst til din virksomhed?

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis – og det er både gratis og uforpligtende at få en dialog og råd ved et indledende online møde. Som kunde hos os fører vi en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af, hvilke ønsker og behov, der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Kontakt os på tlf. 44530333 eller send en mail til info@addvision.dk og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send