NAVEKSA produktionsstyrings-apps

NAVEKSA produktionsstyrings-apps

NAVEKSA udvikler intelligente og brugervenlige tillægsmoduler / apps til handels- og produktionsvirksomheder virksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central som ERP system. Løsningerne er standard plug and play og kan installeres og tages i brug med det samme inden for få timer. Kontakt os for flere informationer og en demo.

NAVEKSA ShopFloor 365

En løsning som betyder en let og effektiv produktionsplanlægning af arbejdet i værkstedet, samt aktuel status på basis af operatørens start og stop meldinger.

Alt foretages på enkle skærmbilleder til både planlæggere og operatører.
Mulighed for sekvensstyring og kø-styring og kontrol, kvalitetsrapportering, jobtidsregistrering, komme/gå, samt sporbarhedsstyring – det hele integreret i Microsoft Dynamics 365 Business Central

Læs mere på Naveksa hjemmeside

NAVEKSA CadConnect 365

En løsning for at viderebearbejde produkt konstruktionsdata til produktionsdata.
Løsningen muliggør at produktionsteknikeren kan oprette styklister og procesinformation på basis af data fra et CAD system, oprette data manuelt eller kopiere og ændre bestående produkter til nye varianter.
Faciliteter i løsningen som modellering, kostpriskalkulation og automatisk oprettelse af data i Dynamics 365 Business Central, betyder væsentlige tidsbesparelser og reduktion af fejl, når der skal skabes produktionsegnede data.

Læs mere på Naveksa hjemmeside

NAVEKSA ItemPlanning 365

En løsning som giver medarbejdere i salg, lager, indkøb og produktion et fuldt og præcist overblik over beholdninger og forventede fremtidige beholdninger.
”Hvad nu-hvis” konsekvensvisning når det uventede sker, samt præcis beregning af mankosituation, med mulighed for direkte ordreoprettelse for hurtig afhjælpning på både varer, styklister, montagevarer og produktionsordrer i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Læs mere på Naveksa hjemmeside

NAVEKSA MakeToOrder 365

En løsning der gør det muligt for produktionsplanlæggere og operatører at planlægge produktionsordrer, styre ændringer i disse og omlægge ordrer – på en nem og overskuelig måde i Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Eksempler på funktionaliteter: Re-planlægning af enkelt-/flerlinjers produktionsordrer med valgfri fremad, baglæns eller ”flaskehals”-principper.

Læs mere på Naveksa hjemmeside

Få rådgivning af os – hvad er bedst til din virksomhed?

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis – og det er både gratis og uforpligtende at få en dialog og råd ved et indledende online møde. Som kunde hos os fører vi en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af, hvilke ønsker og behov, der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Kontakt os på tlf. 44530333 eller send en mail til info@addvision.dk og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send