Continia – Optimering af administrative processer

Continia – Optimering af administrative processer

Continia Software tillægsprogrammer (Apps) til Dynamics NAV og Business Central optimerer og automatiserer de administrative opgaver hos mere end 7.000 virksomheder i hele verden. De enkelte Continia Software-tillægsprogrammer installeres og opsættes på kort tid, og du får både træning og efterfølgende support hos ADDvision.

Her er et udvalg af de populære tillægsprogrammer fra Continia Software.  Kontakt os for flere informationer og en demo.

Strømlin og automatisér alle trin i den daglige håndtering af dokumenter – fra modtagelse og registrering af et dokument til godkendelse, bogføring og i sidste ende, fremsøgning af dokumenter fra det digitale arkiv.

PDF-filer bliver automatisk downloadet fra prædefinerede e-mailadresser og behandlet af prisvindende OCR-teknologi – uden brugerens involvering overhovedet. Dokumenter på papir scannes med en desktop- eller netværksscanner og følger derefter samme flow som PDF-filer.

Relevante felter genkendes og overføres automatisk til Microsoft Dynamics NAV, hvilket gør det hurtigt og effektivt at håndtere indkommende PDF-filer og papirdokumenter.

Læs mere på Continia Software hjemmeside

Automatisér dokument- og rapportdistributionen direkte i Dynamics NAV og Business Central. Leveres med et bredt udvalg af foruddefinerede e-mailskabeloner klar til brug.

Continia Document Output logger alle aktiviteter. Du kan derfor altid se, hvilke dokumenter, der er afsendt hvornår og til hvem.

Unikke faktabokse på kundekortene indeholder oplysninger om e-mailmodtagere, adgang til e-mail log og et overblik over dokumenterne.

Læs mere på Continia Software hjemmeside

Denne løsning giver et klart overblik og nem styring af alle typer rejseudgifter, uden du skal bruge andre systemer end Microsoft Dynamics NAV og Business Central.

Forretningsrejsende kan klare deres udgiftsrapportering, mens de er på farten gennem et par enkle trin med Expense Management-app’en. De tager et billede, udfylder de obligatoriske felter og sender det direkte til bogholderiet. Kilometerantal rapporteres på samme måde.

Læs mere på Continia Software hjemmeside

Du kan sende betalinger direkte fra Microsoft Dynamics NAV og Business Central til din banks online-system via Continia Payment Managements unikke, direkte kommunikation med banken. Betalingerne bliver godkendt og sendt til banken i ét simultant workflow, og du modtager en kvittering for betalingen med det samme.

Læs mere på Continia Software hjemmeside

Få rådgivning af os – hvad er bedst til din virksomhed?

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis – og det er både gratis og uforpligtende at få en dialog og råd ved et indledende online møde. Som kunde hos os fører vi en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af, hvilke ønsker og behov, der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Kontakt os på tlf. 44530333 eller send en mail til info@addvision.dk og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send