Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Lad dine data give dig kontrol og overblik

Microsoft har med Power BI skabt det mest brugervenlige analyse og rapporteringsværktøj siden Microsoft Excel. Det er nu endnu nemmere at designe sine egne dashboards og rapporter. Og da programmet leveres som en service i Microsoft Office 365 skyen, skal du som bruger nu ikke engang besværes med at installere softwaren, den er allerede tilgængelig. Bruger din virksomhed ikke Microsoft Office 365 i dag, er det stadig muligt gratis at downloade Power BI desktop-versionen, og gå i gang med at bygge datamodeller og oprette rapporter med visualiseringer.

 

Med Microsoft Power BI kan du og dine kolleger nemt og hurtigt arbejde med data på måder, der giver indsigt og værdi for virksomheden.
Microsoft Power BI er en integreret web- og mobil-applikation. Ved hjælp af simpel drag ’n drop gør den det muligt at lave flotte dashboards, interaktive rapporter og smarte analyser. Alt sammen på baggrund af de datakilder, du vælger – f.eks. Microsoft Dynamics C5,  Microsoft Dynamics NAV,  Microsoft Dynamics 365 Business Central,  Microsoft Excel, Datatjenester m.m.

Når din rapport eller analyse er færdig, gør den cloud-baserede teknologi det nemt at dele dit arbejde med dine kolleger. De kan straks arbejde videre med de uploadede data, uanset om de benytter en laptop, en tablet eller en smartphone.

Programmet giver også mulighed for at lave dine egne unikke dashboards på baggrund af elementer fra andre rapporter, analyser m.v.

Microsoft Power BI

 

Vil du prøve Power BI med dine egne data helt gratis?

Skriv en mail til info@addvision.dk eller ring til 44530333  og få adgang til en prøveversion med det samme. Du er i godt i gang på få minutter – glæd dig!

Vi hjælper dig med at gøre dine data levende med Microsoft Power BI:

Hos ADDvision har vi stor erfaring med Microsoft Dynamics NAV, C5 og Microsoft Dynamics 365 Business Central samt hele Business Intelligence-området. Vi kan derfor rådgive dig om alt lige fra infrastruktur og datamodeller til BI-løsningerne. Vi kan hjælpe dig med at sætte rammerne op for den perfekte BI-portal med Microsoft Power BI, som kan spare din virksomhed for tid i det daglige. Samtidig sikrer portalen, at alle arbejder med samme version af data og at sikkerheden kan styres og tildeles helt ned på brugerniveau. Med Microsoft Power BI kan vi derfor tilbyde din virksomhed en hel række værktøjer til at behandle og præsentere data. Dette resulterer i en fleksibel, simpel og tidsbesparende løsning for virksomheden.

Kontakt os på tlf. 44530333 eller send en mail til info@addvision.dk og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send