Vi er eksperter

Vi er eksperter

Rigtige beslutninger på rette tidspunkt. Vækst, forandring og succes

Styr økonomien og din virksomhed med Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV og C5 – så du bygger op til fremtiden. Du tager stilling til din virksomheds fremtid, når du investerer i et økonomi- og virksomhedssystem. Systemet skal nemlig hjælpe dig og virksomheden til at træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. Give information og overblik og hjælpe jer til vækst og omstilling. Det er en livsvigtig parameter i den stadigt mere konkurrencebetonede verden og en nødvendighed for at optimere virksomhedens effektivitet og lønsomhed i forhold til konkurrenterne.

ADDvision har indsigten og erfaringen, der hjælper dig. Vi forstår også dine økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger, og er en effektiv sparringspartner for din virksomhed, når det gælder IT-løsninger til økonomi- og virksomhedsstyring.

Vi har erfaring. Vi har viden. Vi er eksperter.

Når du vælger Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV eller Dynamics C5, vælger du samtidig en stærk kombination af fleksibel teknologi, forretningsindsigt og integrerede løsninger. Løsninger der – foruden at være brugervenlige – er kendetegnede ved at være nemme at implementere og hurtige at opdatere. Udgangspunktet, de høje krav til kvalitet og fleksibilitet, er det samme for alle tre systemer – forskellen ligger i din virksomheds udfordringer, ønsker og behov.

Hos ADDvision har vi arbejdet med Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV og Dynamics C5 i mange år, og flere af vores medarbejdere har en baggrund i det tidligere Damgaard/Navision udviklingsteam. Vi er eksperter. Og vi kan håndtere alle opgaver omkring definering, implementering, tilpasning og vedligeholdelse. Det gælder også fejlrettelser, optimering af eksisterende løsninger og udvikling af specialmoduler.

Som eksperter er vores fornemste opgave at sikre vores mange kunder virkelig god service … og det rigtige økonomi- og virksomhedssystem.

Vi kan også hjælpe med driften af jeres virksomheds IT samt hosting – kort sagt kan vi klare hele jeres virksomheds IT.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send