broste_cph

Broste Copenhagen opnår større lønsomhed med online lagerstyring (WMS) og mobile salgsløsninger

Broste Copenhagen A/S har leveret boligtilbehør til store dele af verden i mere end 50 år. Virksomheden beskæftiger 40 medarbejdere i Danmark samt et eksternt net af sælgere og agenter.

Et tæt samarbejde mellem Broste og ADDvision omkring optimering af virksomhedens salgs-, lager- og forsendelsesprocessser via en online lagerstyringsløsning (WMS) og mobile salgsløsninger til messer, showroom og kundebesøg, har givet Broste en række fordele: Bl.a. afskaffelse af tunge og ofte fejlbehæftede manuelle arbejdsprocesser, større kundetilfredshed og større lønsomhed.

Vi har også en online lagerstyringsløsning, der matcher din virksomheds behov

ADDvision er en af Danmarks mest erfarne Microsoft Dynamics partnere indenfor online lagerstyringsløsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Dynamics C5 og XAL. Alle vores løsninger har de funktioner, du kan forvente af en moderne, avanceret og brugervenlig lagerstyringsløsning i én og samme løsning. Læs mere om vores lagerstyringsløsninger her.

Vi vil naturligvis gerne rådgive dig om hvordan din virksomhed får en optimal sammenhæng i jeres IT og lagerstyring, så du kan fokusere på din kerneforretning og din konkurrenceevne. Ring til os på tlf. 44530333 eller send en e-mail til info@addvision.dk for en uforpligtende snak

Det fik Broste Copenhagen

  • ADDvision Barcode online lagerstyringsløsning (WMS)
  • Optimering af virksomhedens processer inden for lager, indkøb og salg.
  • MC3200 håndterminaler til lageret
  • WIFI på lageret
  • Zebra printere
  • Integration til Consignor (forsendelser & fragtlabels)
  • Messeløsning – online scanner løsning med ordreoptagelse til messer og showroom
  • Sælgerløsning på IPad  til agenterne
  • Rådgivning og support i hverdagen.

Om virksomheden

Broste Copenhagen er en af Skandinaviens førende interiør brands, baseret i København og stammer tilbage til 1955. Broste har en lang tradition for at rejse verden for inspiration og materialer, som vi skandinaver altid har gjort. Hovedkontor og lager er placeret i København.

Læs mere om Broste Copenhagen her

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send