Shamballa armbånd

Shamballa Jewels

Med ADDvision som eksterne sparringspartnere bliver det mindre omkostningstungt for os. Enklere, billigere – og mere praktisk.

En standardopgave om opgradering og udvidelse af C5-systemet udviklede sig til et langvarigt samarbejde. Forretningssuccessen Shamballa Jewels kombinerer innovation med tradition – og foretrækker en hverdag, hvor tingene bare glider… og eksperterne rådgiver.

Christian Hellegaard, CFO/Deputy COO, Shamballa Jewels, fortæller:

‟ADDvision fandt vi i vores netværk – en af vores medarbejdere kendte dem fra tidligere og anbefalede dem, da vi skulle have udskiftet vores C5-løsning. Vores system til design og prokuration er specialudviklet til netop vores forretning, og er ikke en C5-tillægsløsning, så vi skulle finde nogen, der var i stand til at integrere det med et standard-økonomisystem. Det kunne ADDvision, og samarbejdet har udviklet sig, så de nu står for al support og videreudvikling af vores økonomisystem. Samtidigt har vi valgt at lade dem hoste systemet. Vi er en lille virksomhed, og det gav meget mere mening at lade eksperter stå for det, de er eksperter i. Det får hverdagen til at glide, og vi slipper for tunge omkostninger til server, systemer og løbende opgraderinger og lignende. Vi ringer jo bare, og så bliver opgaverne løst med det samme. Det er enkelt og billigt – og praktisk.”

Rådgivningen kommer helt af sig selv – de forstår vores forretning og spotter muligheder.

‟Vores næste projekt sammen bygger på Microsoft Power BI. Det er noget, vi forventer os meget af, og som vi er glade for at være blevet gjort opmærksomme på af ADDvision. Mulighederne i Power BI – med rapporter og analyser – er noget, vi har efterspurgt i mange år. Lige nu er vi i den tidlige fase, hvor vi er i gang med integrationen – og snart kan vi trække data fra alle de oplysninger, der ligger og venter på at blive udnyttet i vores C5. Jeg er spændt på indflydelsen på udviklingen af vores forretning.”

Meget kompetente. Meget arbejdssomme.

‟Når en lille virksomhed som vores skal vælge samarbejdspartnere, er der ikke plads til mange fejltagelser. Vi har vores ekspertiseområder, og de skal kunne supplere os. Min vurdering af ADDvision er, at de er endog meget kompetente inden for det, de laver, og meget arbejdsomme. De har løst alle de udfordringer og problemer, vi har haft, og de har indsigt helt ned på nørdniveau. Teknisk er de rigtigt stærke, vil jeg gerne understrege.

Samtidigt er det min opfattelse, at ADDvisions medarbejdere faktisk er rigtigt glade for deres arbejdsplads. Det er i det hele taget dejligt at se – og det betyder også, at vi har utroligt stabile kontaktpersoner, der kender vores hverdag og vores situation.”

Det fik Shamballa Jewels

  • Hosting af IT-infrastrukturen
  • 100% oppetid, lynhurtig dagligdag
  • Rådgivning & Support i hverdagen

Om Shamballa Jewels

Shamballa Jewels blev grundlagt af brødrene Mads og Mikkel Kornerup i København. I 2001 designede Mads Kornerup hvad der i dag er kendt som det ikoniske Shamballa-armbånd. Armbåndet består af diamantbesatte guldperler, sammensat med den traditionelle macramé-teknik. Shamballa Jewels har siden udvidet deres sortiment til også at omfatte ringe, øreringe, manchetknapper og halskæder.

Shamballa Jewels har mange kendte kunder over hele verden som fx. musikeren Jay-Z,  designer Karl Lagerfeld, HKH Kronprinsesse Mary af Danmark, HKH Kronprinsesse Mette Marit af Norge, Carine Roitfeld, Gwyneth Paltrow, Diane Von Furstenberg og Giorgio Armani

Læs mere om Shamballa Jewels her

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send