Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central er Microsofts nye cloudbaserede økonomisystem til erhvervslivet og er en videreudvikling af Microsoft Dynamics NAV.

Det er en helt ny måde at tænke økonomisystem, it-arkitektur og -drift på. Dynamics 365 Business Central giver din virksomhed valgmuligheder og vækst på dine betingelser. Da Microsoft Dynamics 365 Business Central er et cloudbaseret økonomisystem, skal du ikke tænke på hverken køb af software eller hardware. Det hele bliver leveret som en service fra Microsoft og afregnes pr. måned ud fra jeres konkrete behov, som kan justeres fra dag til dag. Med Microsoft Dynamics 365 Business Central er du dækket ind, uanset om du har mange eller få medarbejdere.

Med afsæt i Dynamics NAV 2018 giver Dynamics 365 Business Central et komplet økonomisystem med de optimale betingelser for et tæt samspil med andre cloud-tjenester og Apps fra fx. Microsoft så som Dynamics 365 (CRM), Office 365, Power BI, PowerApps og Microsoft Flow.

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan også lejes og købes som en on-prem version, således at du kan frit vælge mellem en sky- eller server-version.

Få fuld kontrol over virksomhedens økonomistyring

Få den fulde kontrol over virksomhedens økonomi med Microsoft Dynamics 365 Business Central.  Øg produktiviteten med intuitive løsninger til indkøb og lagerstyring. Skab mere personlige forhold til dine leverandører med tilpassede fakturaer og beskeder. Få det samlede overblik over økonomien med analyse af data fra alle dele af virksomheden. Løsningerne er selvfølgelig integreret med de andre Dynamics 365 Business Central løsninger samt med Office 365 og Outlook. Microsoft Dynamics 365 Business Central er baseret på Microsoft Dynamics NAV.  Læs mere om Dynamics NAV her.

Dynamics 365 Business Central screenshot

Dynamics 365 Business Central understøtter og effektiviserer:

  • Bogføring og økonomistyring
  • Indkøb
  • Salg
  • Produktionsstyring (Premium licens)
  • Lagerstyring / Supply Chain Management
  • Sagsstyring
  • Servicestyring (Premium licens)
  • Anlægsstyring
  • Marketing
  • Personaleadministration herunder GDPR håndtering af data

Hent den fulde liste af funktioner her

Fungerer, som du fungerer

Microsoft Dynamics 365 Business Central er rolletilpasset og giver dine medarbejdere den indsigt, de har brug for i deres daglige arbejde. Med de relevante oplysninger ved hånden kan de både løse dagens opgaver og planlægge morgendagen.

Det er på dine betingelser

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central kan dit team arbejde, når og hvor det er bedst – på kontoret, hjemme eller på farten.

Altid den nyeste version

Microsoft Dynamics 365 Business Cental ændrer også måden du opgraderer på. Hvor du før skulle betale for at opgradere til nyeste årgang af Dynamics NAV eller C5, bliver din Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning nu automatisk opdateret. Dette sker løbende, og langt oftere end før. Du kan altså fremover regne med at blive opdateret til den nyeste, hurtigste og sikreste version – helt uden at skulle tænke over det.

Ikke flere tilretninger – Fremover bliver det extensions og apps

Hvis en virksomhed før i tiden ville have en bestemt funktion til sit økonomistyringsprogram, var man nødt til at lave det som en tilretning i programmets kode. Dette var problematisk, for når der kom en opdatering til økonomistyringsprogrammet, kunne man ikke opdatere uden at miste den programmerede tilretning. Alternativt kunne man betale for at flytte tilretningen til den nye version. Mange virksomheder er i dag fastlåst i gamle udgaver af programmerne på grund af denne situation.

For at undgå dette, ændrer Microsoft nu måden man tilføjer nye funktioner på. Med Microsoft Dynamics 365 Business Central bliver kundespecifikke funktioner udviklet i programpakker som hedder extensions. Det kan sammenlignes med når du downloader apps til din telefon – de fungerer med det samme, de opdateres løbende og de fungerer altid med den nyeste version af din software.

Microsoft AppSource – find den rigtige app til dine virksomhedsbehov

Har du brug for en brancheløsning eller en specifik udvidelse til din Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning, så kan du nu anvende Microsoft AppSource. Det er Microsofts app-butik hvor du kan finde, downloade og prøve gratis app-udvidelser til din Microsoft Dynamics 365 Business løsning. Der kommer mange nye apps til AppSource hver eneste dag. Du kan læs mere om Microsoft AppSource her

Versioner og priser

Microsoft Dynamics 365 Business Central er tilgængelig i følgende versioner og prisklasser:

Priserne er inklusive Microsoft Azure hosting og licenser.

Support koster fra DKK 150,- pr. bruger pr. måned og vi kan tilbyde en “Kom godt i gang” pakke med alle de nødvendige standard opsætninger og datakonvertering af masterdata fra jeres nuværende ERP system.

Download licensvejledningen til Business Central

Få rådgivning af os – hvad er bedst til din virksomhed

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer af virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis – og det er både gratis og uforpligtende at få råd. Vi fører en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af, hvilke ønsker og behov der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Kontakt os på tlf. 44530333 eller send en mail til info@addvision.dk og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts nye cloudbaserede it-platform til erhvervslivet og er en helt ny måde at tænke it-arkitektur og -drift på.

Dynamics 365 giver din virksomhed valgmuligheder og vækst på dine betingelser. Da Microsoft Dynamics 365 er en cloudbaseret it-platform, skal du ikke tænke på hverken køb af software eller hardware. Det hele bliver leveret som en service fra Microsoft og afregnes pr. måned ud fra jeres konkrete behov, som kan justeres fra dag til dag. Med Microsoft Dynamics 365 er du dækket ind, uanset om du har mange eller få medarbejdere.

Microsoft Dynamics 365 Forretnings Apps der fungerer godt enkeltvis og endnu bedre sammen

Microsoft Dynamics 365 består af forskellige forretnings Apps, der fungerer hver for sig og sammen i skyen. Hver App løser konkrete udfordringer og tilføjer værdi til din virksomhed. Når du kombinerer dem med programmer som  Office 365, Power BI, PowerApps og Microsoft Flow, får du ét samlet værktøj, der kan transformere din virksomhed. Begynd med det, der kræves, for at du kan drive din virksomhed – med tilfredse kunder. Tilføj derefter Apps, når dine behov ændrer sig.

Den cloudbaserede IT-platform Dynamics 365 består blandt andet af følgende forretnings Apps:

   Dynamics 365 Business Central
Få fuld kontrol over virksomhedens økonomistyring

   Dynamics 365 Sales
Giv sælgerne indsigt, tilpas relationer, forudse kundebehov og øg salget

   Dynamics 365 Markting
Skab øget efterspørgsel ved at automatisere opgaver fra kampagner

   Dynamics 365 Service
Skab problemfrie supportoplevelser og hav kontakt med kunderne på alle kanaler eller enheder

   Dynamics 365 Field Service
Giv kunderne en bedre betjening gennem proaktiv vedligeholdelse og forudsigende planlægning

Fuld integration med Microsofts andre løsninger

Dynamics 365 giver dig mulighed for at udvikle og vedligeholde et klart overblik over kundedata fra den første kontakt, over køb og til eftersalg. Med værktøjer til at forstærke din virksomheds salg, marketing og kundeserviceprocesser. Alt dette med fuld integration af de velkendte løsninger fra Microsoft: Office 365, Outlook, PowerApps, Flow og Skype. Derudover understøttes Microsoft Dynamics 365 af Microsofts intelligente dataindsamlings- og formidlingsværktøjer Cortana Intelligence (AI), Power BI og Azure, som sikrer den mest intuitive brug af virksomhedens data.

Prøv de forskellige Microsoft Dynamics 365 forretnings Apps gratis

Nu har du mulighed for, helt gratis, at prøve de forskellige Dynamics 365 Apps, og se hvordan platformen kan opfylde din virksomheds behov. Prøveversionen giver et godt indblik i, hvordan de forskellige funktioner er integreret i en samlet pakke. Kontakt os på telefon 44 53 03 33 eller send en mail til info@addvision.dk , og få den gratis version til prøve allerede i dag.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send