Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts nye cloudbaserede it-platform til erhvervslivet og er en helt ny måde at tænke it-arkitektur og -drift på.

Dynamics 365 giver din virksomhed valgmuligheder og vækst på dine betingelser. Da Microsoft Dynamics 365 er en cloudbaseret it-platform, skal du ikke tænke på hverken køb af software eller hardware. Det hele bliver leveret som en service fra Microsoft og afregnes pr. måned ud fra jeres konkrete behov, som kan justeres fra dag til dag. Med Microsoft Dynamics 365 er du dækket ind, uanset om du har mange eller få medarbejdere.

Microsoft Dynamics 365 Forretnings Apps der fungerer godt enkeltvis og endnu bedre sammen

Microsoft Dynamics 365 består af forskellige forretnings Apps, der fungerer hver for sig og sammen i skyen. Hver App løser konkrete udfordringer og tilføjer værdi til din virksomhed. Når du kombinerer dem med programmer som  Office 365, Power BI, PowerApps og Microsoft Flow, får du ét samlet værktøj, der kan transformere din virksomhed. Begynd med det, der kræves, for at du kan drive din virksomhed – med tilfredse kunder. Tilføj derefter Apps, når dine behov ændrer sig.

Den cloudbaserede IT-platform Dynamics 365 består blandt andet af følgende forretnings Apps:

   Dynamics 365 Business Central
Få fuld kontrol over virksomhedens økonomistyring

   Dynamics 365 Sales
Giv sælgerne indsigt, tilpas relationer, forudse kundebehov og øg salget

   Dynamics 365 Markting
Skab øget efterspørgsel ved at automatisere opgaver fra kampagner

   Dynamics 365 Service
Skab problemfrie supportoplevelser og hav kontakt med kunderne på alle kanaler eller enheder

   Dynamics 365 Field Service
Giv kunderne en bedre betjening gennem proaktiv vedligeholdelse og forudsigende planlægning

Fuld integration med Microsofts andre løsninger

Dynamics 365 giver dig mulighed for at udvikle og vedligeholde et klart overblik over kundedata fra den første kontakt, over køb og til eftersalg. Med værktøjer til at forstærke din virksomheds salg, marketing og kundeserviceprocesser. Alt dette med fuld integration af de velkendte løsninger fra Microsoft: Office 365, Outlook, PowerApps, Flow og Skype. Derudover understøttes Microsoft Dynamics 365 af Microsofts intelligente dataindsamlings- og formidlingsværktøjer Cortana Intelligence (AI), Power BI og Azure, som sikrer den mest intuitive brug af virksomhedens data.

Prøv de forskellige Microsoft Dynamics 365 forretnings Apps gratis

Nu har du mulighed for, helt gratis, at prøve de forskellige Dynamics 365 Apps, og se hvordan platformen kan opfylde din virksomheds behov. Prøveversionen giver et godt indblik i, hvordan de forskellige funktioner er integreret i en samlet pakke. Kontakt os på telefon 44 53 03 33 eller send en mail til info@addvision.dk , og få den gratis version til prøve allerede i dag.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send