Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et virksomhedssystem til små og mellemstore virksomheder, der har behov for en samlet softwareløsning. Systemet  forøger produktiviteten og optimerer arbejdsgangene i virksomheden. Funktionaliteten i Microsoft Dynamics NAV dækker alt, du har brug for til at drive en konkurrencedygtig, effektiv og succesrig virksomhed.

Du får adgang til branchespecifik funktionalitet, inden for f.eks. handel, produktion, logistik, projekt, service og den offentlige sektor. Microsoft Dynamics NAV er nem at bruge og enkel at tilpasse. Vælg den bedste brugerflade, styr sikkerheden, tilføj ny funktionalitet og integrer til andre. ADDvision tilpasser din løsning, så den opfylder dine specifikke behov – nu og i fremtiden.

Brug din tid godt – tag en snak med os og få alt at vide om Microsoft Dynamics NAV. Vi er nemlig eksperter og kan fortælle dig præcis, hvad din virksomhed får ud af det.

Let at sætte sig ind i

Microsoft Dynamics NAV ser ud og fungerer som Microsoft Office. Det betyder, at alle kan hoppe direkte ombord og gå i gang.

Det er på dine betingelser

Med Microsoft Dynamics NAV kan dit team arbejde, når og hvor det er bedst – på kontoret, hjemme eller på farten. Implementering i skyen og på stedet skaber fleksibilitet, så du kan vælge, hvad der er bedst for din virksomhed.

Læs mere om Dynamics NAV og tillægsprodukter

Få mere fra hånden med Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er rolletilpasset og giver dine medarbejdere den indsigt, de har brug for i deres daglige arbejde. Med de relevante oplysninger ved hånden kan de både løse dagens opgaver og planlægge morgendagen.

Økonomistyring
Administrer økonomien, anlæg, likvide midler, aktiver og bankforretninger.

Forsyningskæde, produktion og drift
Spor og administrer produktion, lager, ordrer og leverandører.

Salg og service
Administrer kontakter, salgsmuligheder og servicekontrakter.

Projektledelse
Opret estimater, spor projekter, og administrer kapacitet.

Nemmere integration
Standard web-integration til tredjeparts programmeret som Webshop,  CRM m.m.

Global løsning
Konkurrer på globalt plan med forskellige valutaer og sprog.

Business intelligence og rapportering
Sammen med Microsoft Power BI og  JetReports, for I mulighed for rapportering og analyse, ledelsesrapportering, indsigt og beslutningsstøtte.

Tæt integration til Office365 – forbedre jeres produktivitet.
Sammen skaber Microsoft Dynamics NAV og Office 365 stærke funktioner til at understøtte virksomhedens processer og medarbejdernes produktivitet

Workflow og Digitalisering
Digitalisering af forretningsprocesserne med dokumenthåndtering, workflow-styring og elektronisk bilagsgenkendelse (OCR), så manuelle, papirbaserede forretningsprocesser digitaliseres

Fleksibel implementering
Implementer lokalt eller i skyen – vælg den model, der passer bedst til din virksomhed.

 

Få rådgivning af os

Få rådgivning af os

Hvad er bedst til din virksomhed –  At købe eller leje?

Der er faktisk mange kombinationer af scenarier, og mange faktorer kan spille ind. For det første skal du tage stilling til om du skal købe eller leje licensen. Dernæst kan du vælge om du vil have software liggende på din egen server,  hos os, eller i skyen. Ved disse overvejelser skal der tænkes over både opstartsudgifter og akkumulerede udgifter. Samtidig kan der opstå betænkeligheder ved abonnementsordninger, op- og nedskaleringsmuligheder for din løsning og spørgsmål om automatisk opgradering til nyeste versioner  … bare for at nævne det mest oplagte. Der er altså mange spørgsmål der melder sig når man som virksomhed skal tage stilling til om man skal købe eller leje licensen.

Sammen finder vi ud af hvad der er bedst for din virksomhed

Der er ingen teknisk forskel – uanset, hvilken kombination, du ender med – så det handler om det rigtige mix af økonomi, uafhængighed og fleksibilitet.

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer af virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis –  og det er både gratis og uforpligtende at få råd. Vi fører en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af hvilke ønsker og behov der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Opgradering eller skift til Business Central

Opgradering eller skift til Business Central

Hvad skal du vælge? Har du overhovedet brug for at opgradere? Skifte til Dynamics 365 Business Central ? Vi giver dig muligheden for at sammenligne forskellige Microsoft Dynamics NAV scenarier og få et hurtigt overblik.

Spørg os også, om det er nu, du skal opgradere – eller om det bedre kan betale sig for dig at vente til næste gang. Der kommer en ny masterversion af Microsoft Dynamics NAV hvert år. Og mindre opdateringer hver måned – vi fortæller dig, hvornår det er bedst for din virksomhed at hoppe på toget eller skifte til Dynamics 365 Business Central som er den nye version af Dynamics NAV.

Læs her om den nyeste udgave af NAV: Microsoft Dynamics NAV 2018

Læs mere om Dynamics 365 Business Central

Kompetent rådgivning til din virksomhed

Hos ADDvision specialiserer vi os i at give personlig rådgivning og vi gør derfor meget ud af at evaluere din virksomheds specifikke behov. Ud fra disse behov kan vi hurtigt give dig kompetent rådgivning om hvilken Microsoft Dynamics NAV-version der er den bedste til din virksomhed. Kontakt os gerne om en uforpligtende snak om fordele og ulemper ved at skifte version. Vi hjælper dig med at sammenligne forskellige Microsoft Dynamics NAV løsninger og forklarer det på en overskuelig måde. Vi tager os af de tekniske aspekter og finder den bedste løsning til lige netop din virksomhed.

Og spørg os naturligvis, når du gerne vil vide, om du kan konvertere til den nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send