ROI-beregner

ROI-beregner

Den bedste egenskab ved din nye lagerstyringsløsning er at den har en ROI på 6-12 måneder.  Din virksomhed har med andre ord tjent hele investeringen ind på højst 12 måneder. Ofte på 6.

Dine processer og arbejdsgange bliver kortlagt og optimeret – og bliver virkelig effektiviseret. Dette gælder også selvom du på forhånd har styr på Supply Chain Management.

Desuden fører dit nye værktøj også andre store fordele med sig. Det skaber forøget goodwill hos dine kunder fordi din service bliver hurtigere og bedre. Du får også mere tilfredse medarbejdere, der glæder sig over at tingene bare spiller, og at de ikke spilder deres tid med manuelle og tunge arbejdsprocesser. Den tid der bliver frigivet, kan din virksomhed desuden bruge til at sætte andre initiativer i gang, der kan styrke din virksomheds konkurrenceevne på andre områder.

Her kan du danne dig et hurtigt overblik over, hvor hurtigt din investering tjenes hjem, ved brug af vores lagerstyringsløsning. Du skal blot indtaste følgende:

  1. Antallet af medarbejdere du har på lageret til at plukke varer
  2. Hvor mange ordrer der afgives per dag
  3. Hvor mange ordrelinjer der gennemsnitligt er per ordre

Her er tale om et overslag der kun medregner effektiviseringen af varepluk, og det præcise resultat er ofte endnu bedre, fordi du bl.a. også øger effektiviteten i varemodtag, ved status og ved flytninger. Hvis du er interesseret i en komplet ROI-beregning, der tager højde for lige netop din virksomheds tal, kan du kontakte os på mail: info@addvision.dk

Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send