C5 Død! C5 længe leve!

C5 Død! C5 længe leve!

Træk vejret. Vi har to gode nyheder til dig.

Det første, du skal vide, er, at din Microsoft C5-løsning kan køre videre i mange år endnu. Sagtens.

Ro på. Du har god tid.

Selv om Microsoft den 1/1 2019 ophører med at videreudvikle, sælge, leje eller supportere C5, går verden ikke i stå.

Din løsning er i sikkerhed, for du har Danmarks stærkeste C5-team på din side hos os. Vi holder driftigt liv i din trofaste C5-løsning. Så du slipper for at skifte i hast, fordi du føler dig presset til det. I stedet kan du foretage dit skift, når det passer dig – gennemtænkt og velovervejet. For det er ikke billigere eller dyrere, om du skifter nu eller om 4 år.

Lad være med at lade dig stresse af annoncer for ”Skift på 5 dage!” Hvorfor skal du chokkes til en mega-investering? Hvis det, du har, faktisk fungerer godt?

Hos ADDvision ved vi, at virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Udover det, så kan vi lægge arm med hvem som helst i Danmark, når det gælder C5. Vi kender systemet ud og ind, og vi kender begrænsningerne og mulighederne – og vi lover dig, at din virksomhed kan køre succesrigt videre med C5 i et godt stykke tid fremover.

Det andet, du skal vide? Det her er din gyldne mulighed for at optimere virksomhedens brug af jeres nuværende system.

Helt faktuelt:

 • Din løsning kan køre. Uanset hvad.
 • Som aktiv abonnent på en C5-licens, kan du stadig få lov at tilkøbe alt, fx database plads, brugere og funktionalitet
 • Har du ikke et aktivt C5-abonnement, kan du kun tilkøbe databaseplads
 • Det gør ingen økonomisk forskel om du skifter nu eller om 2-3 år
 • Det GØR en økonomisk og forretningsmæssig forskel, om du udnytter funktionalitet og automatisering og har styr på dine processer
 • Har du og din virksomhed en C5 licens, som er købt før den 6. oktober 2013– og har aktivt opdateringsabonnement, så har du nu en unik mulighed for at vælge at bytte din C5 licens til en Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning, med tilsvarende funktionalitet og brugerantal.
 • Kunder med første C5 licens registreringsdato efter 6. oktober 2013 har også muligheden for at opgradere til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dette gøres gennem et i daglig tale kaldet “tilbagekøb”. Et tilbagekøb understøtter, at du kan få op til 100% af jeres nuværende licensværdi i rabat ved skifte til en nyt økonomisystem hos Microsoft.

Må vi udfordre dig lidt? Og give dig en langt bedre bundlinje?

Nu, du har været i gang med at spekulere over, om din C5-løsning skal skiftes – så vil vi foreslå dig noget, som slår meget mere igennem i din virksomheds økonomi og succes.

For … Hvor meget bruger du din C5-løsning i dag? Sådan egentlig? Vi ser virksomheder, der skifter til ny teknologi – fordi det skal man jo – men som egentlig slet ikke bruger systemet alligevel. Eller kun sporadisk udnytter funktionerne.

Det har aldrig været mere aktuelt end i dag, at man kigger på standardløsninger, Automatisering og workflows. Her skaber du nemlig en stor økonomisk forskel, direkte på din bundlinje.

Få rådgivning af os – hvad er bedst til din virksomhed

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer af virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis – og det er både gratis og uforpligtende at få råd. Vi fører en løbende dialog med din virksomhed for at finde ud af, hvilke ønsker og behov der opstår eller ændrer sig. Sådan finder vi sammen ud af, hvad der er bedst for din virksomhed.

Kontakt Projektchef og partner Henrik Gulløv på tlf. 20613821 eller send en mail til heg@addvision.dk og få vores anbefaling til netop din virksomhed.

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 er elsket i Danmark i alle sine versioner, og er stadig i succesrig brug rundt om i landet. Det er fordi, de modulopbyggede systemer gør det nemt at komme i gang med grundlæggende økonomistyring. Systemet kan målrettes til et utal af brancher inden for service, handel/engros, håndværk og industri. Du kan med andre ord sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og dens behov. Og sikre dig et godt overblik mange år frem endnu.

Også selv om Microsoft’s support er stoppet. Vores team af C5-specialister er nemlig de stærkeste eksperter i Danmark – og vi kan hjælpe dig og din virksomhed med din Microsoft Dynamics C5-løsning mange år ud i fremtiden.

Integreret virksomhedsløsning

C5 er den integrerede virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden.

Bevist pålidelighed

C5 har over 80.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og et hav af tillægsløsninger. C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med og mange revisorer anvender og anbefaler det.

 

Kan man få tillægsløsninger til Microsoft Dynamics C5?

ADDvision kan tilbyde mange forskellige former for tillægsløsninger, som gør, at jeres Microsoft Dynamics C5 understøtter forretningen 360 grader.  Her er et udpluk af tillægsløsninger:

 • Online lagerstyring
 • Rapporter og analyser med Microsoft Power BI
 • e-mail fakturering
 • Forsendelse med Consignor
 • Mobile salgsløsninger
 • Analyser og rapporter med Microsoft Power BI
 • Dokumentstyring  med online godkendelse og workflow.
 • Webshop
 • Sag/Projektstyring med Microsoft SharePoint
 • Og meget mere …
Supporten på Dynamics C5 stopper – hvad betyder det?

Supporten på Dynamics C5 stopper – hvad betyder det?

I starten af oktober 2013 annoncerede Microsoft videreudvikling af Microsoft Dynamics C5 stopper og alt support til programmet stoppede den 8. januar 2019.

Tag det bare roligt

Først og fremmest er det vigtigt at tage det ganske roligt. Der har været over 80.000 glade brugere af Microsoft Dynamics C5 i Danmark, som med god grund er yderst tilfredse med deres system og mange af dem kører fortsat på programmet. Og der er heldigvis ingen panik fordi systemet kan køre videre, selvom Microsoft’s support af Dynamics C5 stopper. Du kan være sikker på, at ADDvision’s team af Dynamics C5-specialister kan hjælpe dig og din virksomhed i mange år ud i fremtiden.

Dine muligheder er derfor:

 • at fortsætte med dit eksisterende system, og træffe beslutning om et skift på et noget senere tidspunkt
 • at migrere til et nyt økonomisystem fra Microsoft – Dynamics 365 Business Central. Vi har allerede stor erfaring med at flytte Dynamics C5 løsninger til de nye platforme hos Microsoft. Og vi fortæller dig gerne om fordele og ulemper, så du kan forholde dig til beslutningen

Byt-til-nyt: Unik mulighed for at bytte din Dynamics C5 til et nyt økonomisystem fra Microsoft

Har du og din virksomhed en Microsoft Dynamics C5 licens, som er købt før den 6. oktober 2013– og har aktivt opdateringsabonnement, så har du nu en unik mulighed for at vælge at bytte din Microsoft Dynamics C5 licens til en Microsoft Dynamics 365 Business Central version med tilsvarende funktionalitet og brugerantal.

Microsoft Dynamics C5 købt efter 6. oktober 2013

Kunder med første Microsoft Dynamics C5 licens registreringsdato efter 6. oktober 2013 har også muligheden for at opgradere til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dette gøres gennem et i daglig tale kaldet “tilbagekøb”. Et tilbagekøb understøtter, at du kan få op til 100% af jeres nuværende licensværdi i rabat ved skifte til en nyt økonomisystem hos Microsoft.

Kompetent rådgivning til din virksomhed – Sammen finder vi de bedste opgraderingsmuligheder

Hos ADDvision specialiserer vi os i at give personlig rådgivning og vi gør derfor meget ud af at evaluere din virksomheds specifikke behov. Ud fra disse behov kan vi hurtigt give dig kompetent rådgivning om hvilke opgraderingsmuligheder, der er mest relevante for din virksomhed. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om fordele og ulemper ved at skifte til Dynamics 365 Business Central. Vi tager os af de tekniske aspekter og finder den bedste løsning til lige netop din virksomhed.

Når vi i fællesskab har fundet frem til den optimale løsning for din virksomhed kan vi også tilbyde at stå for hostingdrift og service. Vi kan med andre ord hjælpe dig med alle aspekter af din næste opgradering.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send