Vi kan faktisk det hele

Vi kan faktisk det hele

Gammel i gårde eller erfaren? Kald det, hvad du vil – og brug os til alle dine IT-opgaver. Vi er stolte af at kunne kalde os for totalleverandør til din IT. Du kan outsource hele din IT-afdeling til os, eller din IT-afdeling kan bruge vores spidskompetencer efter behov.

Vores tunge ekspertise starter ved økonomistyringssystemerne og lagerstyringen, som er hjertet i de fleste virksomheder. Disse systemer er ikke isolerede fra resten af en virksomheds IT, men kører derimod altid i samklang med mange andre elementer. Igennem de sidste 20 år har vi derfor opbygget kompetent erfaring i alt det, der ligger omkring kernen og som får virksomheden til at lykkes:

Drift, hosting, netværk, support, sikkerhed, backup, outsourcing, håndtering af kritiske situationer, videreudvikling af systemer til at møde friske udfordringer – kort sagt: hele sammenhængen i din IT.

Vi udvikler os hele tiden og kan derfor også fremtidssikre din virksomheds IT, ved altid at optimere virksomheden til de nyeste og mest effektive løsninger.

Vil du vide mere om mulighederne for hvordan vi kan varetage de forskellige dele af din IT? Eller er din virksomhed på udkig efter en totalleverandør til IT, der sikrer stabilitet og høj  effektivitet?

Vi har også mulighed for at tilbyde leje og leasing af hardware, software og IT-projekter.

Så tag kontakt til os på tlf. 44530333 eller send en e-mail til info@addvision.dk  – så rådgiver vi dig om den specifikke løsning, der passer bedst til lige netop din virksomhed.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send