Microsoft Azure & ADDvision Hosting

Microsoft Azure & ADDvision Hosting

Vi hoster din Microsoft Dynamics løsning. Og faktisk også billigt.

Vi kan tilbyde hosting via Microsoft Azure eller vores eget moderne IBM hosting-center, selvfølgelig med en oppetid på 99,9 % og selvfølgelig til en meget konkurrencedygtig pris. Og alt dette kan vores konkurrenter sikkert også sige.

Vi er anderledes – og bedst – fordi vi er eksperter i Microsoft Dynamics 365 Business Central, C5 og NAV-hosting.

Dit økonomisystem er nerven i din IT-løsning, og vi har meget dyb indsigt i installation, integration og hosting – og alt andet, der vedrører dit økonomisystem.
Vi ved præcis, hvad du har brug for, og sørger for, at du ikke får hverken mere eller mindre, end det, der er nødvendigt. Du betaler aldrig for meget, og du giver ikke køb på sikkerhed eller hastighed. Og vi tager altid ansvaret.

Med vores hosting kan du bruge din tid på det, du er bedst til. Du slipper for den videnskrævende og ofte besværlige drift af dine servere og IT-løsninger. Samtidig slipper du for økonomiske overraskelser. Du kender dine udgifter og betaler kun for det, du bruger. Kort sagt: Du får den bedst tænkelige drift og server for en lav månedlig pris.

Ingen hardware, stor hastighed og fleksibilitet – og en grøn løsning

Er din løsning hostet hos ADDVision, får du uhyre stor fleksibilitet og adgang til nødvendige ressourcer, når du har brug for det. Hostingmiljøet er virtuelt, og det betyder:

  • At du ikke selv skal have hardware. Vores hosting-hardware består af flere kraftige IBM-servere som arbejder sammen. Er der hardwarefejl på en af serverne, flyttes alle serverens opgaver straks og automatisk til andre servere i gruppen. Derfor er nedetid på et minimum.
  • Stor fleksibilitet og skalerbarhed: Skal du bruge mere kapacitet, kan vi udvide, mens løsningen kører. Uden at forstyrre driften. Du kan leje softwaren hos os, fx. SQL, Office, Microsoft 365 (Office365), Exchange, Sharepoint m.m.
  • At du får en grøn løsning: Færre fysiske servere = mindre behov for køling/strøm og dermed mindre CO2-udledning.

Bliv tryg hos os – Driftsansvaret er vores

Vi ved, hvad vi taler om – og hvad du taler om. Vi har driftsansvaret 24 timer i døgnet, hele året rundt. Og vi garanterer en oppetid på 99,9%.

  • Sikkerheden er uangribelig: Vores IBM-hostingcenter er fysisk placeret hos Sentia Group A/S i Taastrup. Der er løbende ekstern revision af uafhængige revisorer. Alle data er sikret med avancerede firewalls, antivirus m.m.
  • Overvågning hele tiden: Du får løbende status, og vi udfører selv overvågning og forebyggende arbejde for at holde hostingen i top.
  • Backup. Naturligvis: Vi tager ansvar for backup, som altid tages til disk. Er uheldet ude med et nedbrud, er det nemlig meget hurtigere at genetablere dine data.
  • Support – nemt og kompetent: Du skal bare ringe til ét nummer.
  • Opgradering og tjek af OS og kritiske software hver 14 dag er med i aftalen.
  • Fri telefonsupport på drift af serveren er naturligvis en del af aftalen.

UPDATE – Vi har opgraderet vores hostingcenter ultimo 2020 med nye lynhurtige IBM FlashSystem 5000 (SAN) disksystemer, hvilket har givet vores hostingkunder mærkbare performance forbedringer – op til 80% reduktion i svartider.  Læs opgraderings casen hos IBM her

Sentia Group A/S hostingcenter i Tåstrup bliver løbende auditeret og har i dag de internationale certificeringer inden for at sikkerhed,  GDPR, Kvalitet, Managed Services, herunder Operation and Infrastructure services i private cloud, public cloud og hybrid cloud.  Læs mere her

Hosting med Microsoft Azure

Vælger du en hosting-løsning hos ADDvision, kan du selv vælge om du vil have dine programmer & data placeret på vores servere hos Sentia Group A/S i Tåstrup, eller i et af Microsofts datacentre i fx Europa, gennem Microsoft Azure tjenesten.

Hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed, kommer an på din nuværende situation, dine ønsker til fremtiden og hvor meget fleksibilitet du ønsker til løsningen.  Valgmulighederne og skaleringen er størst via Microsoft Azure.

Lige meget hvilken hostingløsning du vælger, skal du kun ringe til ét nummer hos os, hvis du har spørgsmål eller brug for support.

Har du den rigtige Microsoft Dynamics hosting-løsning?

Det kan vi fortælle dig. Ganske gratis. Også, hvis du går og overvejer om hosting er noget for din virksomhed.

Vi er Danmarks mest erfarne eksperter i Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics C5 og NAV. Desuden er vi også meget skarpe på alt, der vedrører hosting, cloud, infrastruktur og fintuning af dit system. Hvilken kapacitet, du har brug for. Om cloud eller in-house passer bedst til jer. Hvordan løsningen integreres smukt og effektivt. Og en lang række andre ting.

Vi vil gerne fortælle dig, om det, du betaler i dag, er rimeligt. Om sikkerhedsniveauet og hastigheden er god nok. Om der er andet at overveje.

Måske kan du spare penge? Eller få en hurtigere løsning?

Vi giver dit system et gratis eftersyn. Og dig gratis rådgivning.

Benyt dig af vores tilbud, hvis du ikke er ligeglad med din løsning. Vi er eksperter, og stolte af det. Vi er ikke dyrere end andre, men vi er dygtigere. Derfor er vores første møde gratis. Vi håber, at det ikke bliver det sidste – men det er helt op til dig.

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send