Sammenhæng i din IT

Sammenhæng i din IT

Sammenhæng i din IT – nogle kalder det IT-infrastruktur – er livsnerven i en virksomhed.  Forestil dig et kort øjeblik en arbejdsdag, hvor systemerne ikke snakker sammen. Eller er nede. Det umuliggør produktivitet og kundeservice.

Først og fremmest skal du derfor have 100% oppetid, sikkerhed og stor fleksibilitet. Vi synes også, det handler om, at vi kender din branche, og at vi forstår dine forretningsgange og -systemer. Dine krav og dine ønsker. At vi sørger for, at dine systemer og sammenhænge altid kan leve op til de nye udfordringer, der påvirker jeres forretning og IT-miljø. Og at din virksomhed er i centrum hos os.

Vi hjælper din virksomhed med at forenkle arbejdsgange og IT-rutiner. Vi tuner IT-miljøet, så hele virksomheden bliver mere effektiv. Du får større sikkerhed og tydelige besparelser, og vi frigør din tid, så du kan fokusere på din kerneforretning og din konkurrenceevne.

Vores team er erfarent – og vi holder os konstant opdateret med den nyeste viden. Det har vi gjort i alle årene – blandt andet er vi Microsoft Certified Professionals – og sådan har vi opbygget den nødvendige ekspertise til at varetage alle aspekter omkring IT og systemsammenhængene. Opstår der problemer og kritiske situationer, kan du regne med, at vi løser det inden for en acceptabel tidshorisont.

Vi tager det så alvorligt, at vi i 2010 etablerede eget hostingcenter. Vi mærkede nemlig et stort behov for et dedikeret Microsoft Dynamics hosting-setup med kun én leverandør. Og vores ekspertise omfatter også:

Rådgivning og IT-strategi

Hosting- og cloud-løsninger

Netværksløsninger

Backup og sikring af data

Dagligdags supportopgaver

Levering af soft- og hardware

Software-installation

Hardware-implementering

Serverdrift og –vedligeholdelse

Virtualisering af servermiljø

SharePoint-løsninger

Microsoft Power BI

Microsoft Office 365

Køb eller lej NAV

Udvalgte samarbejdspartnere og leverandører

Køb eller lej NAV

Udvalgte samarbejdspartnere og leverandører

logoer

Seneste nyt fra IT-Drift teamet

 

 

Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send