Support og fjernsupport

Support og fjernsupport

Vælg, hvor meget vi skal hjælpe dig med

Vi er der for dig i hverdagen – når fx din printer strejker, mailen ikke virker eller du har glemt hvordan man laver et nyt regnskabsår i dit økonomisystem. Vi er parate til at yde support. Og du vælger selv, om du vil lade ADDvision tage sig af alle IT-opgaverne, eller om du blot ønsker at bruge vores spidskompetencer som et supplement til din egen IT-afdeling. Det koster ikke noget at ringe eller skrive til ADDvision. Du betaler kun for den tid, vi bruger på at hjælpe dig. Du kan med fordel tegne en supportaftale, der sammensættes ud fra jeres behov og til en fast pris pr. måned.

Telefonisk support: 44 53 03 33

Mandag – torsdag kl. 08:30-16:30 og fredag kl. 08:30-16:00 (helligdage dog undtaget).

Mail-kontakt

Uden for normal arbejdstid – faktisk 24 timer i døgnet – kan du maile til os på support@addvision.dk om fejl og supportspørgsmål. Vi går i gang med at hjælpe dig, så snart arbejdsdagen starter.

Når du er kunde hos ADDvision, er der altid mindst to navngivne systemkonsulenter, der kender dig og din løsning. Det betyder, at din support er vidende, hurtig og effektiv.

  • Alle supportopgaver uden en supportaftale, afregnes efter den tid, vi bruger – min. 15 minutter.
  • Opgaver på hverdage uden for normal arbejdstid frem til kl. 19:00 tillægges 50%.
  • Efter kl. 19:00 på hverdage samt i weekend/helligdage tillægges der 100%.
  • Ved en akut opstået supportsituation inden for normal arbejdstid, og du ikke har er nogen supportaftale, kan der yderligere blive opkrævet et hastegebyr på kr. 2.000,- ekskl. moms.

Har du en akut supportsituation uden for normal arbejdstid, kan du ringe til  vores vagttelefon på 20 28 28 52 eller 26 24 29 31.  Bemærk venligst, at der vil blive opkrævet et vagtgebyr på kr. 2.000,- ekskl. moms og eventuelle tillæg pr. supportopgave.

Flere detaljer?

Kontakt os for flere detaljer om vores support produkter. Vi vil naturligvis gerne rådgive dig om hvordan din virksomhed får en optimal sammenhæng i jeres IT-infrastruktur,  så du kan fokusere på din kerneforretning og din konkurrenceevne.

Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig indenfor kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send