Support og fjernsupport

Support og fjernsupport

Vælg, hvor meget vi skal hjælpe dig med

Vi er der for dig i hverdagen – når fx din printer strejker, mailen ikke virker eller du har glemt hvordan man laver et nyt regnskabsår i dit økonomisystem. Vi er parate til at yde support. Og du vælger selv, om du vil lade ADDvision tage sig af alle IT-opgaverne med en outsourcing aftale, eller om du blot ønsker at bruge vores spidskompetencer med en eller flere af vores serviceaftaler, der sammensættes ud fra jeres behov og til en fast pris pr. måned. Læs mere om vores serviceaftaler her

Telefonisk support

Hovednummer:

Dynamics C5 og XAL:

Hosting og IT-drift:

Dynamics NAV og
Business Central:

44530333

20613821

20914654

20943876

Mandag – torsdag kl. 08:30-16:30 og fredag kl. 08:30-16:00 (helligdage dog undtaget).

Mail-kontakt

Uden for normal arbejdstid – faktisk 24 timer i døgnet – kan du maile til os på support@addvision.dk om fejl og supportspørgsmål. Vi går i gang med at hjælpe dig, så snart arbejdsdagen starter.

Når du er kunde hos ADDvision, er der altid mindst to navngivne systemkonsulenter, der kender dig og din løsning. Det betyder, at din support er vidende, hurtig og effektiv.

  • Alle supportopgaver uden en supportaftale, afregnes efter den tid, vi bruger – min. 15 minutter.
  • Opgaver på hverdage uden for normal arbejdstid frem til kl. 19:00 tillægges 50%.
  • Efter kl. 19:00 på hverdage samt i weekend/helligdage tillægges der 100%.
  • Ved en akut opstået supportsituation inden for normal arbejdstid, og du ikke har er nogen supportaftale, kan der yderligere blive opkrævet et hastegebyr på kr. 2.000,- ekskl. moms.

Har du en akut supportsituation uden for normal arbejdstid, kan du ringe til  vores vagttelefon på 20 28 28 52 eller 26 24 29 31.  Bemærk venligst, at der vil blive opkrævet et vagtgebyr på kr. 2.000,- ekskl. moms og eventuelle tillæg pr. supportopgave.

Flere detaljer?

Kontakt os for flere detaljer om vores serviceaftaler. Vi vil naturligvis gerne rådgive dig om hvordan din virksomhed får en optimal sammenhæng i jeres IT-infrastruktur,  så du kan fokusere på din kerneforretning og din konkurrenceevne. Ring til os Supportchef og partner Frederik Pedersen på tlf. 20914654 eller send en e-mail til fp@addvision.dk

Top
Per ADDvision - Komplette IT-løsninger
Skriv til os og vi vender tilbage til dig inden for kort tid.
Fjernsupport ADDvision - never give up!
Kontakt os og vil vil vende tilbage så hurtigt vi kan. Med venlig hilsen, ADDvison support team
Send
Send
Send